Начало - Екскурзии - Швейцария - Швейцария - В подножието на Алпите
Календар
2018
2018
2018
2018
2018
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019

Швейцария - В подножието на Алпите


Швейцария - В подножието на Алпите
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/
 

9 дни/ 8 нощувки
Дати на отпътуване:
 - 25.08 - 02.09.2018г.
Цена от: 1060,00 лв.
 
     1-ви ден
Отпътуване от София в 07.00 ч. за Словения. Привечер пристигане в района на Любляна/Кран и настаняване в хотел. Нощувка.
 
     2-ри ден
Закуска. Заминаване за Инсбрук. След обяд разходка в старинната част на тиролската столица – Златния покрив, резиденцията на Хабсбургите, църквата „Св. Якоб“, улица Мария Терезия и триумфалната арка. Настаняване в хотел в района. Нощувка.
 
     3-ти ден
Закуска. Отпътуване за Швейцария. Кратък престой във Вадуц – столицата на княжество Лихтенщайн. По желание обиколка на градчето с туристическо влакче. След обяд програма в Цюрих – Швейцарския национален музей (отвън), главната улица – Банхофщрасе, старата част с църквите „Св. Петър“, „Св. Богородица“ и катедралата, кметството, фотопауза на брега на р. Лимат и Цюрихското езеро. Свободно време. Настаняване в хотел в района. Нощувка.
 
     4-ти ден
Закуска. Отпътуване за Боденското езеро на границата между Швейцария, Германия и Австрия и посещение на известния остров Майнау - превърнат в прекрасна ботаническа градина и затова наричан „островът на цветята”. Следва разглеждане на гр. Констанц - статуята „Империа”, сградата на големия църковен събор от 1414-18г., катедралата,  кметството и др. Отпътуване за гр. Шафхаузен на р. Рейн, където се намира най-големият водопад в Европа. Връщане в хотела. Нощувка.
 
     5-ти ден
Закуска. Отпътуване за Люцерн – живописно разположен в подножието на Алпите на брега на Фиервалдщетер зее. Пешеходна разходка в централната част на града – йезуитската църква, дървения мост над р. Ройс с водната кула, Лъвския паметник. Свободно време. Заминаване за столицата Берн. Туристическа програма – Мечата дупка и р. Ааре, Часовниковата кула, парламента и катедралата, разходка под Бернските аркади, както са наречени покритите улици на града. Свободно време. Отпътуване за района на Женевското езеро. Настаняване в хотел. Нощувка.
 
     6-ти ден
Закуска. Разглеждане на Женева – катедралата и Стария град, Паметника на реформацията, парка около езерото с цветния часовник и фонтана “Же д`o” По желание разходка с корабче по езерото (заплаща се на място). След обяд посещение на Лозана – катедралата „Нотр дам“, замъка „Уши“, по желание посещение на Олимпийския музей. Нощувка.
 
     7-ми ден
Закуска. Отпътуване за Монтрьо - най-известния курорт на Женевското езеро. Разходка по крайбрежната алея – паметника на Фреди Меркюри, прочутото казино. Свободно време. Разглеждане на средновековния  Шийонски замък – най-посещавания туристически   обект в Швейцария. Отпътуване за Италия и настаняване в хотел в района на Варезе/Милано. Нощувка.
 
     8-ми ден
Закуска. Заминаване за Лугано. Туристическа програма – централния площад, катедралата Сан Лоренцо, градския парк с екзотична растителност. Свободно време. Отпътуване за Любляна и настаняване в хотел. Нощувка.
 
     9-ти ден
Закуска и заминаване за България. Вечерта пристигане в София.
 
 
     ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100001113/12.12.2016 „ЗД Евроинс” АД 
     Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
 
44

Дати
25.09 - 02.09.2018 - 1060 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
Транспорт с луксозен автобус;
8 нощувки със закуски в хотели кат.2/3* :
2 в района на Любляна/Кран;
1 в Инсбрук;
2 в района на Цюрих;
2 в района на Женевското езеро;
1 в района на Варезе/Милано.
Туристическа програма в Инсбрук, Вадуц, Цюрих, о.Майнау, Констанц, Люцерн, Берн, Женева, Лозана, Монтрьо, Лугано;
Екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
Медицинска застраховка
ЦЕНАТА НЕВКЛЮЧВА :

Входни такси;
Разходи от личен характер
;

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :
Минимален брой участници: 35
Срок за уведомяване за ненабран брой: 14 дни преди датата на отпътуване
Условия за записване:
 - Депозит 30% от стойността на пакета;
 - Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване;
Необходими документи:
 - Лична карта;
 - За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!
 - Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
 - Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.