Начало - Празници - НОВА ГОДИНА - СЪРБИЯ - НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - великолепният град на Войводина
Календар
2018
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019

НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - великолепният град на Войводина


НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град СУБОТИЦА - великолепният град на Войводина
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/


Маршерут : СОФИЯ – НОВИ САД - СУБОТИЦА – ПАЛИЧ - КЕЛЕБИЯ – СОФИЯ
Период : 30.12.2018г. - 02.01.2019г.
4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 обяда/ 2 празнични вечери/ 1 обикновена вечеря/
Цена : 515,00лв.

 
Програма:

     1 ден /30.12.2018 г./ София – Нови Сад - Суботица
Отпътуване в 07.30 ч. от София, пл. Св.Ал. Невски в посока Калотина – Ниш – Белград – Нови Сад. Пристигане в Нови Сад, най – големият град на автономната област Войводина, разположен на река Дунав. Известен като градът на 100-те моста. Разходка из центъра на града, свободно време. Продължаване за Суботица. Пристигане и настаняване в хотел Patria 4****. Вечеря с жива музика и с бенда Су. Нощувка.

     2 ден /31.12.2018 г./ Суботица - Палич – винарна „Дворецът на вината“
Закуска. Разходка из историческия център на Суботица, където стъпка по стъпка ще открием мултикултурният дух на града: Народното позорище /Народният театър/, Градският театър, Кметството или Градската куча, Синагогата (отвън), православният храм Възнесение Господне, Катедралата Св.Терезия. Зад палитрата от богато украсени сгради, можете да видите стилове от нео-барока, класицизма и по – модерните от XX-ти век. Отпътуване за Палич, град – курорт разположен на едноименното езеро, смятано за най – голямото в Сърбия и известно със своите кални бани и СПА центрове. Със своите забележителни обекти – Водната кула, Кабарето за жени, Голямата тераса, Музикалният павилион, както и добре познатото езеро, уникалната тишина и спокойствие, всяка част от тази магия помага на туристите да открият красотите на това селище. Разходка около крайезерната алея. Посещение на винарна „Дворецът на вината“, където можете да се насладите на 8 марки отлежали вина – Talijanski rizling, Šardone, Sovinjon blan, Don Oliver, Karmen, Tempranjilo, White Bermet and Black Bermet and Black Burgundac. Дегустацията ще бъде придружена от ябълки, сирена и маслини. Връщане в хотела. Обяд в ресторанта на хотела. Свободно време за почивка и подготовка за празничната нощ. Препоръчваме ви да се включите в празненствата, които са през целия ден в центъра на Суботица. Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта с групата Златне струне с универсален репортоар.

     3 ден /01.01.2019 г./ Суботица – Келебия
ЧЕСТИТА НОВА 2019 ГОДИНА! Късна закуска. Отпътуване за Келебия, китно селище, разположено на 8 км от Суботица. Именно там освен, че ще посетите една от най – известните конеферми, в която се отглеждат породистите коне липицанер, ще можете да се включите в предвидения обяд на шведска маса в автентична обстановка с жива музика, да опитате различните видове мезета местно производство, придружено с греяно вино и чай с ром. Също така ще можете да се разходите с карета в пряг, ако времето позволява или с шейни. Връщане в хотела. Свободно време за почивка и разходка. ВТОРА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ – т.н. „Реприз“ на сръбски или повторение на предишната Новогодишна вечеря, и то отново с богато меню и жива музика заедно групата Златне струне /напитките се заплащат допълнително/.

     4 ден /02.01.2019 г./ Суботица - София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

     ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 13160163000000036/14.07.2016г., ЗАД „Алианц България“
      Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

65


Дати
30.12 - 02.01.2019 - 515 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
v транспорт с автобус,
v 3 нощувки със закуски в хотел 4****,
v 1 обяд в конеферма в Келебия с жива музика и греяно вино,
v 1 обяд в ресторанта на хотела, 1 обикновена вечеря с жива музика,
v 1 Новогодишна вечеря с неограничено количество алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика,
v 1 празнична вечеря – реприз на 01.01.2019 г. с жива музика /напитките се заплащат допълнително/, дегустация на 8 марки местни вина във винарна „Дворецът на вината“, v водач от агенцията, туристическа програма в Суботица, Палич и Нови Сад, мед. застраховка с покритие 5000 EUR на ЗД „Евроинс“.
v Забележка: тръгването от други селища на България, се осъществява при мин. записани 20 туристи и с доплащане от ~45 лв.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
v музейни такси и разходи от личен характер
v Парична единица на Сърбия: RSD – Сръбски динар (1 EUR ~ 120 RSD)
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Описание на хотела: 
Хотел Patria е хотел 4****,
разположен в идеалния център на Суботица. Комуникативното му място позволява човек да се потопи в атмосферата на историческият център на града и да се усети уникалната смесица на архитектура, традиции и разбирания от Централна Европа и Балканския полуостров. Стаите са удобни и просторни. Ресторант Vojvodinian предлага местна и интернационална кухня, ако искате да се отпуснете с питие или парче торта, можете да го направите в кафе - сладкарница Makarena.
v Доплащане за: 
единична стая - 54 лв.
v Отстъпка за: 
дете до 10 г. с 2-ма възр. - 150 лв.
v Мин.бр. туристи за осъществяване на екскурзията: 
40 туристи
v Срок за уведомление при недостигнат мин. брой туристи: 7 дни преди началната дата.
v Необходими документи: 
лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания.
v Начин на плащане: 
депозит - 30% от пакетната цена, доплащане - до 20 дни преди отпътуване.
v ***Новогодишно меню*** v 
v Предястия:
 Студено предястие – прошуто, пикантна войводска наденица „Кулен“, пушено свинско филе, френска салата, „Казино“ яйце, сирене фета
Топло предястие – сом Орли 
 v Основно ястие:
Телешка пържола с пилешки черен дроб и гъби
 Пиле по римски (с шунка, пушено сирене и домати)
Свинско филе за чревоугодници (с пълнеж от наденица Кулен, пушено сирене, гъби и печена чушка) 
v Салата:
Сезонна (домати, зеле, печена чушка)
v Десерт:
 v Торта „Дисниленд“ и торта „Капри“
v  Ястие след полунощ:
v   Мини зелеви сърмички
v Отворен бар - неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки и шампанско