Начало - Празници - НОВА ГОДИНА - ГЪРЦИЯ - Нова Година на остров Лефкада - хотел
Календар
2017
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018

Нова Година на остров Лефкада - хотел


 Нова Година на остров Лефкада - хотел "Ionian Blue" 4*+
3 нощувки с включени закуски и вечери + празнична Новогодишна вечеря с музика на живо
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/
 
София – остров Лефкада – Превеза – остров Лефкада – София
Период: 30.12.2017г. - 02.01.2018г.
4 дни/3 нощувки
Цена: 415,00 лв.
 
Прекарайте една екзотична Нова година на остров Лефкада!
 
     ДЕН 1 - София – остров Лефкада 670 km
Отпътуване от София в 7.00 ч. от площад „Александър Невски”, в 7.30 ч. от автогара „Сердика”, в 8.30 ч. от Дупница, в 9.00 ч. от Благоевград, в 10.00 ч. от Сандански по маршрут Кулата – о-в Лефкада. Пристигане вечерта. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
     ДЕН 2 - о-в Лефкада - 170 km
Закуска. Пешеходна разходка в град Лефкада: Централният площад; църквата „Св. Спиридон”, построена през 1685 г. от венецианците; кметството; църквата „Св. Мина” и катедралата. Свободно време или по желание и предварителна заявка круиз с корабче (около 2 ч.): пещерите на остров Меганиси; трите острова на семейство Онасис – Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури, известен със своята вечнозелена растителност. Вечерта ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с музика на живо. Нощувка.
     ДЕН 3 - о-в Лефкада – Превеза – о-в Лефкада - 60 km
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. По обяд отпътуване за град Превеза – един от най-оживените и красиви градове на Йонийското крайбрежие. Пешеходна разходка в центъра на града и свободно време за разходка и обяд. Вечеря. Нощувка.
     ДЕН 4 - о-в Лефкада – София - 670 km
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция „Lukoil” (бул. „Сливница”, след кръстовище Орион), автогара „Сердика”, площад „Александър Невски” вечерта.

v ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 0650000163/04.07.2017г. „ЗД Евроинс” АД
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
17

Дати
30.12 - 02.01.2018 - 415 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
v Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
v 3 нощувки със закуски и вечери на блок маса без включени напитки в стая Superior Sea View в хотел "Ionian Blue" 4*+ на о-в Лефкада;
v Новогодишна вечеря на блок маса (менюто ще получите допълнително в нашите офиси) с музика на живо в ресторанта на хотела;
v Ползване на вътрешен басейн, джакузи и фитнес зала в хотела;
v Пешеходна разходка в столицата на о-в Лефкада;
v Пешеходна разходка в Превеза;
v Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
v Водач-екскурзовод от България.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
v Еднопосочен трансфер Пловдив - София на 30.12;
v Круиз с корабче до островите Меганиси, Скорпиос, Спарти, Скорпиди, Мадури (около 2 часа);
v Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
v Градски транспорт;
v Разходи от личен характер;
v Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!).
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

v Круиз с корабче до островите Меганиси, Скорпиос, Спарти, Скорпиди, Мадури (около 2 часа) - при минимум 15 туристи от 12 г. - 40 лв.
v Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока! - 0 лв.
v Ползване на двойна седалка от един турист - 110 лв.
v Пълноцветен пътеводител на Атина и островите на български език на National Geographic (272 стр.) – с прекрасни фотографии и подробни цветни карти. Доставката е за сметка на агенцията. - 19.90 лв.
v Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в двойна стая - 25 лв.
v Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в единична стая - 40 лв.
v Трансфер от хотел "Хемус" *** до площад "Ал. Невски" на турист - 5 лв.
v Еднопосочен трансфер Пловдив - София на 30.12 в 4:30 ч. от бензиностанция "ОMV" до хотел "Санкт Петербург" при минимум 10 туристи - 12 лв
v За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи и с предварителни резервации.
v В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).
v Място на отпътуване и връщане: Дупница – бензиностанция ”OMV”; Благоевград – бензиностанция Gazprom на изхода на града ; Сандански – бензиностанция ”OMV” на изхода на града.
v Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.