Начало - Празници - ВЕЛИКДЕН - ХЪРВАТСКА - ВЕЛИКДЕН с 3 нощувки в Дубровник - Будва - Котор - перлите на Адриатика
Календар
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2019
2019

ВЕЛИКДЕН с 3 нощувки в Дубровник - Будва - Котор - перлите на Адриатика


ВЕЛИКДЕН с 3 нощувки в Дубровник - Будва - Котор - перлите на Адриатика - със закуски и вечери
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/
 
Период:  06 - 09.04.2018г. 
4 дни/ 3 нощувки
Цена: 299,00 лв.
 
     Ден 1
Отпътуване от София в 5:00 ч. от Автогара Сердика, бивш Трафик Маркет между Централна Гара и Централна Автогара София.
Преминаване през ГКПП Калотина. Транзитно преминаване покрай Ниш, Нови Пазар и черногорсвката столица Подгорица.
Привечер настаняване в хотел Lighthouse Superior 2*, на Черногорската Ривиера в Игало, Херцег Нови.
Вечеря / без включени напитки /.
Нощувка.
     Ден 2
Закуска.
По желание с допълнително заплащане целодневна екскурзия до Будва, Котор и Пераст. Отпътуване за Котор - градът е един от обектите на световното културно наследство на ЮНЕСКО, като се отличава със старинното си пристанище и внушителните крепостни стени. Которският залив (Бока Которска) е една от най-врязаните части на Адриатическо море и затова понякога е наричан „най-южният фиорд". Пешеходна обиколка на старата част на града: Крепостните цени, църкви и катедрали, старинни къщи и неповторима атмосфера.
Свободно време за самостоятелно разглеждане на града.
Тур по протежението на Которския залив и фотопауза при град Пераст - малкото градче, което векове наред играе на криеница с времето. Пераст е запазил средиземноморския си облик в съчетание с неповторим Балкански колорит. Легендата разказва за силната любов на красива моряшка съпруга, живяла някога в Пераст. Така дълго го очаквала да се прибере от плаване, че започнала да шие гоблен с косите си - първо златни, с преминаването на годините сиви, докато накрая " конците" на гоблена станали снежно бели от многогодишното очакване. / при добри атмосферни условия и спокойно море -  възможност за разходка до близко-разположения малък остров Богородица от Скалата, на който се намира музей, посветен на забележителния манастир, разположен на съседния остров - 5 евро с включена входна такса за музея, църквата и двупосочен трансфер с корабче/.
Отпътуване за Будва и свободно време в старата част на Будва: крепостните стени, живописните и запазени средновековни улици и цитаделата.
Завръщанев хотела.
Вечеря.
Нощувка.
     Ден 3
Закуска.
Целодневна екскурзия до Хърватия и емблематичния Дубровник. Обграден от близо два километра древни стени, този незабравим град сияе с мъдростта на вековната си слава и покорява всеки, имал късмета да го посети. Туристическа програма в Дубровник с местен екскурзояод: улица Страдун, фонтаните на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата Св.Спас, Францисканския манастир и Аптеката, Доминиканския манастир, Градската часовникова кула, Дубровнишката катедрала, църквата Св.Влахо (покровителя на града), паметника на Орландо и др.
По желание / при добри климатични условия се оргзнизира между май и октомври/ разходка с корабче до близкият остров Локрум, който е обявен за национален парк. Според легендата на Локрум е намерил спасение Ричард Лъвското сърце, след корабокрушение на връщане от Кръстоносен поход до Палестина. Днес островът е известен с ботаническата градина, красивите алеи, руините на някога разположения на острова манастир и аристократичния дворец. Разходката на Локрум Ви пренася и в света на световно-известната продукция „Игра на тронове", чийто декор е островът.
Завръщане в хотела.
Вечеря.
Нощувка.
     Ден 4
Закуска.
Отпътуване за България.
Фотопауза на панорамната площадка на остров Свети Стефан. Не напразно  островчето с уникална архитектура е наричано черногорското Монако. Той е посещаван само от ВИП-туристи, които са закупили имоти тук. Достъпът до него е свободен само за тези, които са отседнали в хотелите и вилите му, или за техни гости. За всички останали има ограничение.
 
     ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор с № 165701315 0000578577  /28.01.2018 г. , ЗАД Армеец
     Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
 
96
 

Дати
06.04 - 09.04.2018 - 299 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
v Транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания;
v 3 нощувки в хотел Lighthouse Superior** , Игало, Херцег Нови; /моля, обърнете внимание, че Lighthouse Superior отговаря по условия на настаняване на категория 4*, въпреки официалната си категоризация/.
v 3 закуски;
v 3 вечери / без включени напитки /;
v пешеходна обиколка на Стария Дубровник с местен екскурзовод на български език;
v фотопауза на панорамната площадка на остров Свети Стефан;
v пътни, гранични и фериботни такси по маршрут;
v екскурзоводско обслужване  по целия маршрут;
v медицинска застраховка към ЗАД Армеец с покритие 5000 евро.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
v Доплащане на медицинска застраховка с покритие 5 000 евро за лица от 69 до 79 г. г. към ЗАД „Армеец"- гр. София, ул.„Стефан Кaраджа" 2 – 1.50 лв. на човек на ден, v Лица над 79 г. не се застраховат и туроператорът не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие.
v Допълнително мероприятие: Целодневна екскурзия до Котор, Будва и Пераст с включена входна такса за Стария Град на Котор - 10 евро при минимум 15 души;
v Допълнително мероприятие: Екскурзия до остров Локрум / ****ВАЖНО!!!! при хубаво време се организира между май и октомври, по изключение при добри атмосферни условия, корабчетата се движат и през април / - 20 евро при минимум 15 души;
v Разходи от личен характер и входни такси на обекти: Цитаделата на Будва – около 3 евро;
v Посещение на Крепостните стени в Дубровник – около 150 куни (около 16 евро); v лифт до хълма Сърдж - около 150 куни (около 16 евро) и др. входни такси за обекти, посетени по желание;
v Доплащане при настаняване в единична стая: 90 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :
v Начин на плащане:
v депозит – 70 лв. на човек при записване;
v пълно доплащане до 14 дни преди пътуване;
v Отстъпки:
v Отстъпка за дете до 12 год. в стая с двама възрастни - 20 лв. от пакетната цена;
v Отстъпка за дете от 12-18 год. в стая с двама възрастни - 15 лв. от пакетната цена;
v Отстъпка за дете до 18 г. в стая с един възрастен - 20 лв. от пакетната цена;
v Група от 7 и повече записани - 3% от актуалната пакетна цена;
v Всички отстъпки са съвместими.
v Забележка:
v Програмата се провежда при минимум 25 записани туристи.
v Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на v мероприятията по програмата;
v Необходими документи:
v Валидна лична карта или задграничен международен паспорт с валидност мининимум 3 месеца от датата на отпътуване;
v За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/;
v За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/;