Начало - Празници - ВЕЛИКДЕН - ХЪРВАТСКА - Перлите на Адриатика
Календар
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2019
2019

Перлите на Адриатика


ВЕЛИКДЕН - ПЕРЛИТЕ НА АДРИАТИКА
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/

Период: 05.04.2018г. - 10.04.2018г.
5 дни/ 4 нощувки
Цена: 470,00 лв.
 
     1-ви ден София - Кралево - Вишеград - Сараево
Отпътуване от София в 06.00 ч. (от Пловдив в 04.00ч.) за Босна и Херцеговина. Привечер пристигане в столицата – гр.Сараево и настаняване в хотел. Кратка пешеходна разходка в Стария град и свободно време. Вечеря. Нощувка.
     2-ри ден Сараево - Мостар - Корчула - Дубровник
Закуска. Заминаване за Мостар и разглеждане на града: Стария град, моста над р.Неретва, Катедралата. Отпътуване за полуостров Пелешац и остров Корчула - родно място на големия пътешественик Марко Поло. Разглеждане на главния град Корчула - църквата “Св.Марко”, Двореца на Епископа, градския музей, къщата на Марко Поло. Привечер настаняване в хотел в Дубровник. Вечеря. Нощувка.
     3-ти ден Дубровник
Закуска. Туристическа програма в Дубровник. Кратка панорамна обиколка с автобус. Пешеходна програма с екскурзовод в Стария град: главната улица “Страдун”, крепостта “Минчета”, църквите “Св. Спас” и “Св. Влах”, Францисканския и Доминиканския манастир и др. След обяд свободно време. По желание туристическа програма – екскурзия до остров Локрум. Вечеря. Нощувка.
     4-ти ден Дубровник - Будва - Котор - Дубровник
Закуска. Свободен ден в Дубровник или целодневна туристическа програма – екскурзия до Черна гора (срещу допълнително заплащане). Посещение на Будва с разглеждане на Стария град: църквите “Св.Иван” и “Св. Троица”, Цитаделата. Фотопауза при прочутия остров-хотел “Св. Стефан”. Заминаване за гр.Котор, обявен от “ЮНЕСКО” за световно културно наследство и разглеждане на старата част на града: катедралата “Св. Николай Чудотворец”, църквите “Св. Лука” и “Св. Мария”, катедралата “Св. Трифон” и др. Привечер връщане в Дубровник. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
     5-ти ден Будва - Подгорица - Кралево - София
Закуска. Заминаване за България. Вечерта пристигане в София (Пловдив).
    
     ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100001113/12.12.2016 „ЗД Евроинс” АД
     Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
 44

Дати
05.04 - 10.04.2018 - 470 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
v Транспорт с туристически автобус;
v 4 нощувки със закуски и вечери в хотели кат.2/3*
v 1 в Сараево
v 3 в района на Дубровник
v Туристическа програма в Сараево, Мостар, Корчула и Дубровник;
v Представител на Географски свят по време на цялата програма;
v Медицинска застраховка
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :

v Разходи от личен характер;
v Екскурзия до Черна гора
v Хранения неупоменати в програмата;
v Входни такси на посещаваните обекти;
v Застраховка „Отмяна на пътуването” (по желание) – около 2,5% от пакетната цена. v За повече информация моля обърнете се към наш представител в някой от офисите ни.
v За целодневна екскурзия до Черна гора - 40 лв/възрастен; 20 лв/дете до 12г., Цената е валидна за група от минимум 25 туристи и включва: транспорт с лицензиран автобус, водач-екскурзовод от агенцията, местен екскурзовод в Котор и Будва.
v За тръгване от Пловдив – 20 лв
v За тръгване от Варна – 60 лв (при група от минимум 25 туристи)
v За тръгване от В.Търново – 30 лв

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :
v Минимален брой участници: 30
v Срок за уведомяване за ненабран брой: 14 дни преди датата на отпътуване
v Условия за записване и начин на плащане:
v Депозит 30% от стойността на пакета при резервация
v Доплащане 20 дни преди датата на отпътуване
v Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
v Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.