Начало - Празници - ВЕЛИКДЕН - СЪРБИЯ - Великден във ВОЙВОДИНА
Календар
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2019
2019

Великден във ВОЙВОДИНА


Великден във ВОЙВОДИНА
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/
 
Нови Сад, Суботица, езерото Палич, Сомбор
3 дни / 2 нощувки
Период: 07- 09.04.2018г.
Цена: 275,00 лв.
 
     1 ДЕН /СОФИЯ – НОВИ САД – СУБОТИЦА/
Отпътуване от София от паркинга пред стадион Васил Левски в 06.00ч. Маршрут: София – Белград – Нови Сад. Кратка спирка в Нови Сад – столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепоста Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепоста е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Продължаване за Суботица. Пристигане вечерта. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
     2 ДЕН /СУБОТИЦА – ЕЗЕРОТО ПАЛИЧ/
Закуска. Туристическа обиколка на Суботица – най–северният град на Сърбия, разположен на 10 км от границата с Унгария. Градът ще ви плени с уникалната си архитектура – смесица от няколко стила, оставили своето отражение през вековете. Ще видим: сградата на кметството, изградена в началото на двадесети век. Градският музей, францисканският манастир, който е бил построен в началото на 18 век, както и католическата катедрала Света Тереза. Следобед отпътуване за град Палич с едноименното езеро дълго 8 км. Малкото градче се слави със статута си на СПА и ваканционно селище. Свободно време за разходка около езерото, за да се насладите на тишината и спокойствието. Връщане в Суботица. Вечеря. Нощувка.
     3 ДЕН /СУБОТИЦА – СОМБОР - СОФИЯ/
Закуска. Отпътуване за Сомбор - град на богато културно наследство, пазител на стари традиции и история, широко известен със своята зеленина заради някои дървесни видове донесени от долината на Мисисипи през 1903 г. и с право носещ епитета на „Най-зеления град на Европа“. Туристическа програма: Сградата на Общината, Парка на героите, площад Цар Урош, площад Света Троица, Народния театър, Градския музей, площад Република. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта. 
 
 
     ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор с №1790213150000531880/19.01.2017г. , ЗАД Армеец
     Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ)      
                  
 
78

Дати
07.04 - 09.04.2018 - 275 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
v 2 нощувки, 2 закуски и 2 вечери в хотел 3/4* в Суботица
v транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/
v водач от фирмата организатор
v екскурзоводско обслужване
v групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
v Входна такси на туристическите обекти по програмата 
v  доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г.
5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани. 
v  доплащане за трансфер в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от v Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:
v валидни лична карта или задграничен паспорт.
v за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
v за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.
v НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 
-при записване се внася депозит в размер на 100 лева на човек
-доплащането е до 20 дни преди датата на отпътуване.
v Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
v Срок за записване за пътуването: до запълване на свободните места.
v За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
v Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
v Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
v Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
v Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или по телефон.
v Необходим минимален брой записани туристи за осъществяване на пътуването - 30 души.
v Срок за уведомление, че пътуването няма да може да се осъществи поради недостигане на необходимия минимален брой туристи – 5 дни преди датата на отпътуване.