Начало - Празници - МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ - ИТАЛИЯ - МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В РИМ
Календар
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2018
2019
2019
2019
2019

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В РИМ


МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В РИМ
/САМОЛЕТНА  ПРОГРАМА/
 
Период : 23 - 27.05.2018г.
5 дни / 4 нощувки
Цена : 899,00лв.
 
     23 май - сряда. Излитане от летище София, Терминал 2 в 7:30 с полет FB 449 на България еър. Пристигане на летище Фиумичино Рим в 8:30 ч. Посрещане от местния екскурзовод, панорамна обиколка на Рим с автобус на български език /около 3 часа/. Панорамната обиколка включва символите на Вечния град: Термите на Каракала, Базиликата Св. Йоан ди Латерано, Базиликата Санта Мария Маджоре, площад Република, Термите на Диоклециан, виа Национале, Колизеума - отвън, Капитолийския хълм със стълбите на Микеланджело, Кметството, площад Венеция с паметника на Виторио Емануеле, театър Марчело - предшественика на Колизеума. Трансфер до хотел 4* от веригата Sebraeli, настаняване. Свободно време. Нощувка.
     24 май - четвъртък. Закуска. По желание: пешеходна екскурзия „Площадите на Рим” и Траставере с лицензиран местен екскурзовод на български език, необходимо е ползване на градски транспорт. Екскурзията включва разглеждане на най-красивите барокови площади на Рим: площад Испания с църквата Св. Тринита деи Монти, площад Навона, Пантеона, фонтана ди Треви. Пешеходна екскурзия в квартал Траставере с местен лицензиран екскурзовод на български език, необходимо е ползване на градски транспорт. Разходка из един най-автентичните римски квартали, съхранил чудесни образци на средновековната история и изкуство. Нощувка.
     25 май - петък. Закуска. По желание: екскурзия във Ватиканските музеи с лицензиран екскурзовод на български език, необходимо е ползване на градски транспорт. Разглеждане на изключителната колекция от произведения на Джото, Ботичели, Лука Синьорели, Рафаело и Сикстинската капела със знаменитото Сътворение. Посещение на базиликата Св.Петър. Свободно време. Нощувка.
     26 май - събота. Закуска. По желание: посещение на Галерия Боргезе с лицензиран екскурзовод на български език. В тази съкровищница на шедьоври, събирани от кардинал Боргезе, могат да се видят произведения на Караваджо, младия Бернини, Рафаело, Тициан и знаменитата Полина Боргезе на Антонио Канова, изобразена като Венера Победителка. Свободно време. Нощувка.
     27 май - неделя. Закуска - сух пакет. Трансфер до летището. Излитане от летище Фиумичино с полет FB 450 в 9:30 ч, кацане на летище София, Терминал 2 в 12:20 ч.
 
     ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор с № 1810013150000632753/12.01.2018г. , ЗАД Армеец
     Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ)
 
89

Дати
23.05 - 27.05.2018 - 899 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
v самолетен билет София - Рим - София на а/к България Еър с включени летищни такси
v 4 нощувки и 4 закуски в двойна стая в хотел 4* от веригата SebRaeli
v посрещане на летището
v трансфери летище - хотел - летище
v панорамна автобусна екскурзия
v лицензиран екскурзовод на български език по време на екскурзиите
v слушалки по време на екскурзиите
v представител на туроператора по време на пътуването
v медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
v екскурзиите по желание
v градска такса за хотелите в Рим. Внимание: заплащането на градската такса е задължително и се извършва на място от всеки турист. За хотел 4* таксата е 6 евро на турист на нощувка
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Пешеходна екскурзия „Площадите на Рим” и Траставере - 25 лв на записан турист. v Цената на екскурзията включва лицензиран гид на български и слушалки.
v Ватикански музеи и базиликата Св.Петър - 75 лв на записан турист/60 лв дете до 12г. Цената на екскурзията включва входни такси, лицензиран гид на български и слушалки.
v Галерия Боргезе - 65 лв на записан турист, 30 лв турист до 17г. Цената на екскурзията включва входни такси, лицензиран гид на български и слушалки.
v Агенцията си запазва правото да променя последователността на екскурзиите.
v Условия за записване: Депозит от 400 лв, доплащане 21 дни преди отпътуване.
v Програмата се провежда при минимум 20 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 15 дни преди датата на отпътуване.
v Анулации:
- При анулация от деня, следващ записването до 29 дни преди отпътуване се удържа депозита.
- При анулация от 29 до 14 дни преди отпътуване се удържа неустойка в размер от 50% от пакетната цена.
- При анулация от 14 до 7 дни преди отпътуване се удържа неустойка от 80% от пакетната цена.
v След този срок суми не се възстановяват