Начало - Хотели - Турция - АНТАЛИЯ - КЕМЕР - CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1
Календар
2019
2020
2020
2020
2020
2020
2020
2020
2020
2020
2020
2020

CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1


CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1 на база UAI
 
    Името на хотел CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1 е вдъхновено от кристално чистите води на Средиземно море. Намира се на самия бряг на морето. С различната си архитектура и извънредна красотата на околната среда, в крайна сметка правят хотела един от най-предпочитаните за семйна почивка.
 
    Разположен е на площ от 53.000 м2, като върху 35,000 м2  е разположена хотелската част, а на останалите 18.000 м2 и се разполагат градини. Гостите на хотела могат да отседнат и в бунгала на 3 етажа с общ капацитет от 507 стаи.
   
    За да се допълни приятната атмосфера, "Ultimate All Inclusive" концепция започва с топло посрещане на гостите при пристигането им, предлагайки им традиционни турски сладки, наречени "cezerye" и чаша турска сладка напитка от плодове, наречен "шербет". Веднага можете да усетите турското гостоприемство чрез широка гама от храни и напитки, които се предлагат  24 часа в денонощието. Room service и храните и напитките в Water pipe Cafe се заплащат допълнително. Заведенията Charshi Bar, Saphir Disco Bar, Lounge Cafe & Bar, Port Bar, Beach Club, Pool & Snack Bar (in the Pool Bar) и  Gözleme House са включени в услугата "Ultimate All Inclusive".
 
    Всички стаи имат балкон, 26 стаи разполагат с тераса и 68 имат изглед към морето. Всяка стая разполага с баня с телефон, сешоар и душ, LCD телевизор, климатик, електронна карта за заключване на вратата, мини бар, сейф и телефон. Подовата настилка е керамична с декоративен килим.
 
    Комплекса предлага 423 Standard Rooms, като от тях 319 са предвидени за настаняване на максимум 2-ма души, а в останалите 104 стаи могат да се настанят 2+1 или 3-ма човека. 6 от стандартните стаи са предвидени за хора с увреждания и 10 стаи са за непушачи. Площта на стаите е между 21 и 26 м2; 16 Superior Rooms, които разполагат с една спалня, баня и всички стандартни удобства. Размера на стаята е 37 м2 и е подходяща за настаняване на максимум 3+1 човека; 59 Family Rooms, които разполагат с 2 самостоятелни спални, хол и баня. Площта е  37 м2, максимум капацитет до 4 души; 4 Junior Suites с баня, самостоятелна спалня и хол. Площта е 45 м2 и е предвиден за настаняване на максимум 2+1 или 3- ма човека; 4 Suites с баня, отделна спалня и хол. Площта е 52 м2. Предвидено е настаняване на максимум 4 човека;  1 King Suite, който е много добре декориран и има една баня с душ, самостоятелна спланя и хол. Площта е 55 м2 и е предвидено настаняване на максимум 3 – ма души.
   
    По време на престоя си можете да се възползвате от развлеченията и спорт, които предлага хотела. Допълнително се заплащат осветлението на тенис корта и наема на ракети и топки за тенис, боулин, билярд, видеоигри и джаги. На плажа джет ски, банан, парасейлинг и ринго. 
   
    Можете да  се възползвате и от спортните развлечения, които не се заплащат. Те са кану, водно колело, сърфинг с лиценз, тенис корт, фитнес, дартс, аеробика, стречинг, водна топка, водна аеробика, плажен волейбол, баскетбол и тенис на маса.

    Комплекса разполага и с Beauty & Wellness център, където в ръцете на професионален персонал ще се почувствате наиситна релаксирали. Без допълнително заплащане се предлага турска баня, сауна, парна баня и фитнес зала. В сички останали услуги са на разположение с допълнително заплащане.