ЦЕНИ НА СКИ КАРТИ ВЪВ ВАЛ ДИ ФАСА
 
    КАРТА НА СКИ КУРОРТА ВАЛ ДИ ФАСА 
  
    През зимата Вал ди Фаса се превръща в истински рай за ски любителите с повече от 200 км ски писти и връзки със съседните области. Тук от декември до април на разположение на посетителите са километри от перфектно покрити със сняг склонове с различна сложност. Във Вал ди Фаса всеки ентусиаст може да преживее емоцията от нощното каране на ски. Красивата долина е приветлива също така и за деца, на които се предлага фантастичен ден в парковете на открито или детските площадки в снега.
    За любителите на ски-бягането на раположение са и богат избор от маршрути с различна сложност с обща дължина от 50 км по хребета на Марчиолонга.
    Тук са разплоложени 9 ски области с повече от 200км маршрути и 80 работещи ски лифта. Програмата за сняг гарантира почти през целия активен зимен сезон повече от 90 % покритие на пистите. Ски комплекът Вал ди Фаса предлага  120км писти за ски спускане и 50 км маршрути за ски бягане. Заедно с комплексите наоколо като Алта Бадиа, Араба/Мармолада и Вал Гардена/Алп ди Суис образуват уникална свързана ски област от общо 500 км от писти. Разхождайки се из региона пред гостите се открива уникална панорама, показваща красотата и величието на Домоломитите.     Всеки ден тук посетителите могат не само да откриват разнообразито на ски областите и да практикуват различни видове зимни спортове, но и едновременно да се докоснат до местната култура, кухня и традиции.