Начало - Хотели - - к-с ПАМПОРОВО - ХОТЕЛ ПАНОРАМА
Календар
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

ХОТЕЛ ПАНОРАМА


   Хотелски комплекс „Панорама” – вашата почивка сред оазис на чиста и дива природа. За нас е изключително удоволст-вие да Ви посрещнем в нашия комфортен, уютен и обновен хотел и Ви благодарим за направения избор. За Вас ще се погрижи нашият усмихнат, енергичен и висококвалифициран персонал.
   Хотелът се намира в курортния комплекс „Пампорово”, сред вечнозелени гори, на 1560 метра надморска височина, на 300 метра от ски пистите. До хотела се стига по добре поддържан асфалтов път.
   Хотелът разполага с лоби бар в модерен стил, ресторант за 200 души, предлагащ изключително богато меню от кулинарни изкушения от национални и европейски ястия, местни гозби, диетично меню, богат избор на вина и напитки, кафе сладкарница с 120 места и изискана обстановка, осигуряващa незабравими и вълнуващи преживявания в късните часове на нощта, интернет клуб с високоскоростна връзка и игрална зала със забавни игри за Вашите деца.
   Toва, което прави хотела привлекателен е модерно оборудваният СПА център, който предлага една изключителна гама от процедури, изпълнявани от висококвалифицирани терапевти и медицински специалисти с продукти от класа на висшата козметика, както и джакузи, сауна, солариум, център за красота и масаж.
   Хотелският комплекс е изцяло обновен и разполага с 11 луксозно обзаведени апартамента,  80 двойни и две плюс едно стаи, всяка от които е оборудвана с телефон, сателитна телевизия, сейф и мини-бар.
   Стаите разполагат със самостоятелен санитарен възел с душ-кабина, а апартаментите с вани. Температурата на стаите може да бъде локално регулирана.
   Монтирана е съвременна пожароизвестителна инсталация. Действа компютърна система за отчитане на сметките на посетителите.
   Хотел „Панорама” е целогодишен хотел. Материалната база отговаря на изискванията за категория „три звезди” и предлага много добри условия за спорт и почивка, възстановяване, развлечение и релаксация.