Начало - Хотели - - к-с ПАМПОРОВО - ХОТЕЛ ЕЛИЦА
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

ХОТЕЛ ЕЛИЦА


    Хотел "ЕЛИЦА" се намира в курорта "Пампорово" на юг от връх Снежанка, на 1700 м н.в. сред вековни борови и смърчови гори, 10 км северно от гр. Смолян.  
    Хотелът работи целогодишно и разполага с 50 места, разпределени в стаи с 2 и 3 легла, апартаменти и студиа с по 4 легла. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, сешоар, TV-sat и централно отопление. Към хотелът работи целогодишно и луксозна алпийска вила с три спални, хол с камина и зимна градина. Изцяло обзаведена с кухня и перално помещение, самостоятелно парно и сателит. 
     В ресторанта на хотел "ЕЛИЦА" ще бъдете приятно изненадани от качественото обслужване, богат избор от безалкохолни и високоалкохолни напитки, храни от родопската и българската национална кухня с високо качество, чистота, тишина и дискретност. 
     Хотел ЕЛИЦА предлага приятен център за спорт и отмора, включващ фитнес, сауна, джакузи, кална баня и масаж.
    Хотелът предлага чудесни условия за ски туризъм през зимата, с близкото си отстояние от ски пистите и собствен транспорт до съораженията. През лятото предлага възможности за планински преходи, маунтийн байк, риболов. В района на хотела се организират забавни игри - бадминтон, волейбол, пейнтбол, а също така шах-мат и билярд. На разположение на туристите са програми в Исторически музей и Планетариум в Смолян.
    Предлага чудесни условия за организиране на детски лагери, семейни тържества, бизнес-срещи и семинари.
     Хотелът разполага със собствен паркинг.