Начало - Хотели - - к-с ПАМПОРОВО - КОМПЛЕКС ГРАНД МАНАСТИРА
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

КОМПЛЕКС ГРАНД МАНАСТИРА


    Комплекс “Гранд Манастира” се намира в Пампорово, най-големият курорт в Родопите, разположен на 220 км от София, на 85 км от Пловдив. Независимо от надморската си височина от 1650 м, климатът е мек със силно изразено средиземноморско влияние и най-много слънчеви дни в годината. Средната годишна температура е 8,5 С, а дебелината на снежната покривка през зимата е 140 – 150 см.

    Ски пистите в Пампорово са с различна степен на трудност, което гарантира незабравимо удоволствие, както за начинаещите, така и за опитните скиори. Общата дължина на пистите за алпийски дисциплини е близо 37 км, а има и 30 км писти за ски бягане. Съоръженията са съвременни и модерни – 8 влека и 6 лифта, а от сезон 2009/2010 ще функционира и система за изкуствено заснежаване. Тук обаче естественият сняг се задържа дълго.

    Апартаментите в "Гранд Манастира" и "Манастира 3" в Пампорово носят очаквания уют и комфорт, подчертан и от наличието на ‘френска’ камина във всеки от тях.

    Комплексът разполага с апартаменти с 1 спалня /макс. 4 човека/, апартаменти с две спални / макс. 4 човека/ и студиа /макс. 2 човека/.
    Всеки апартамент притежава оборудван кухненски бокс с всичко необходимо за приготвяне на храна. Обзавеждането на апартаментите е с малки разлики, най-вече в цветовете и формите, но функционалността е еднаква. Всички апартаменти се отопляват индивидуално - на електричество, включително и баните. Гостите намират апартамента предварително затоплен. Камината може да бъде запалена за определен час, по желание на госта.

    На разположение на гостите са: ресторант, пиано бар “Магнито”, боулинг, боулинг бар, нощен бар/ интернет кафе, лоби бар, механа, магазин, детски кът.

Виктория Спа е единствената Азиатска Спа верига в България с оригинални терапевтки от о. Бали, Тайланд и Филипините. Един от 4-те центъра е разположен в сърцето на к.к. Пампорово, в луксозния комплекс Гранд Манастира. Центърът разполага с: автентична турска баня с ориенталски пилинг, каменна сауна, финландска сауна, закрит плувен басейн 25 / 12 м, витаминен бар, романтично джакузи за двама, вана Клеопатра, козметичен салон /козметика Phytomer, Decleor, Les Fleurs – France/, фризъорски салон с маникюр и педикюр, релакс зала, солариум. Виктория Спа предлага над 150 разнообразни масажи и спа ритуали, специално подготвени за след ски през студените зимни дни.