Начало - Хотели - - ЧИФЛИКА - ХОТЕЛ БЛЯН
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

ХОТЕЛ БЛЯН


     Тризвездният хотелски комплекс “Блян” е разположен в очарователното планинско село “Чифлик”,  на 17 км от град Троян. С.Чифлик се намира между северната граница на Троянския балкан и Васильовската планина в долината на река Бели Осъм, на 17 км от град Троян . Сгушен в полегатите северни склонове, комплексът е заобиколен от многовековни гори, а кристално чистият планински въздух предразполага към пълноценна почивка. Природните дадености, от една страна, и наличието на геотермален извор от друга страна, предоставят възможност за почивка през всички сезони на годината. Множеството минерални басейни в непостредствена близост са с температура на водата 34°С през цялата година. 
       Пететажният хотелски комплекс “Блян” разполага с 15 двойни стаи, 2 тройни  и 4 апартамента, 2 от които мезонета. Всички стаи са новообзаведени, уютни и комфортни, предлагащи тишина и спокойствие и предразполагащи към приятна отмора. Стаите ползват самостоятелен санитарен възел и баня. Апартаментите разполагат  със самостоятелен санитарен възел, легла, нощни шкафчета, гардероб, телевизор, климатик и веранда. На разположение на гостите са неизменните удобства като постоянно течаща топла вода и цифрова кабела телевизия. 
     За уюта на почиващите в хотел "Блян" функционира луксозен бутиков ресторант с 50 места /открита и закрита част/, барбекю център и лоби бар. Ресторанта  посреща своите гости в уютна обстановка, перфектно обслужване и ритмична музика. Заведението предлага вкусно приготвени и разнообразни ястия. Богатия асортимент от топли и студени напитки, алкохолни и безалкохолни, вина, бири ще задоволи и най-капризният вкус. Всички гости, които имат желание могат да опитат от прочутото чеверме, приготвяно в този край, след предварително планирана заявка. Външно барбекю предлага комфортна и приятна обстановка за прекарване на горещите летни вечери и възможност да се насладите на прелестите на Троянския Балкан, и тишината, и спокойствието на местността.