Начало - Хотели - - ЧИФЛИКА - ХОТЕЛ ЧИФЛИК
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

ХОТЕЛ ЧИФЛИК


        Хотелски Комплекс Чифлика е прекрасен избор за почивка на планина, в обкръжението на прекрасната природа на Централен Балкан. Хотелът е подходящ за настаняване на семейства с деца и организирани групи. Той предлага съвременен комфорт, отлична кухня, професионално обслужване и перфектни условия за спа почивка. 
        Хотелски Комплекс Чифлика се намира в центъра на курорта Чифлик, на 15 км югозападно от Троян. в подножието на старопланинския връх "Козя стена", по най - горното поречие на р.Бели Осъм сред гъсти гори и живописен ландшафт с алпийски характер.
        Хотелски Комплекс Чифлика предлага на своите гости 19 двойни стаи и 2 апартамента, разположени в основната
сграда на хотела, както и 3 двойни стаи, разположени в отделна къща в парка към комплекса. Всички апартаменти и стаи са просторни, комфортно обзаведени с нови мебели и всички удобства, нужни за приятен престой и пълноценна почивка. 
       Двойната стая е обзаведена с двойно легло и разполага с телевизор, парно отопление, луксозна самостоятелна баня с душ, тераса.
       Двата просторни апартамента се състят от спалня с двойно легло и отделен хол с мека мебел. Удобствата в апартаментите включват телевизор, тераса, парно отопление, луксозна самостоятелна баня с душ. 
        В парка към Хотелски Комплекс Чифлик е разположена самостоятелна къща, в която се предлагат три двойни стаи за гости. Техните удобства също включват телевизор, тераса, отопление, самостоятелна баня с душ.