Начало - Хотели - - САМОКОВ - ХОТЕЛ ЗОДИАК
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

ХОТЕЛ ЗОДИАК


    Хотел “Зодиак” е малък семеен хотел. Намира се на 8 км от Боровец и на 28 км от Мальовица.
    Живописното местоположение на гр. Самоков в полите на Рила и близостта му с Национален Парк "Рила" го прави притегателно място за любителите на чудестния планински въздух и бистрите реки и езера.
    В хотел “Зодиак” ще откриете - чистота, тишина, зеленина, уют, дискретност, ниски цени, национална кухня и любезни домакини.
    Хотелът разполага с 43 легла в 4 двустайни апартамента и 9 стаи с тераси и прекрасен панорамен изглед към планината.
    Всички стаи имат санитарен възел, SAT TV, телефон и свободен достъп до интернет.    В хотела има условия за провеждане на семинари и конферентни прояви.
    На разположение на клиентите са ресторант, рум сервиз, фитнес зала, сауна, солариум, масажен кабинет и паркинг под видео наблюдение.
    В хотелът могат да Ви предложат: еко - пътека Бели Искър, ботанически маршрут “Приятели на растенията” /Това е първия ботанически маршрут в страната. Пътеката е наречена “Приятели на растенията” и води от местността Яворова поляна до Урдин циркус/, пикници сред природата, бране на гъби, риболов /язовир Искър/, организирано посещение на занаятчийски работилници, исторически места и църкви в гр. Самоков и околностите му, фолклорна вечер.