Начало - Хотели - - БРАЦИГОВО - ХОТЕЛ ВИКТОРИЯ
Календар
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

ХОТЕЛ ВИКТОРИЯ


    Спа хотел “ВИКТОРИЯ” е разположен в близост до минералния извор на Брацигово, на изхода за гр. Пещера.

    Хотелският комплекс предлага на своите гости удобство и домашен уют на възможно най – ниски цени. Подходящ е за почивка на семейства с деца, приятелски срещи, фирмени семинари, семейни тържества.
 
    Хотелът разполага с 36 стаи с капацитет 72 легла за настаняване. Стаите са оборудвани с: маслени радиатори, кабелна телевизия, телефон, тераса, самостоятелен санитарен възел. Ползване на интернет от офиса на хотела.

    На разположение на гостите са: голям панорамен битов ресторант /200 места/ на две нива с камина и климатик, лоби бар с климатик, голям открит басейн с джакузи, козметичен салон с маникюр и педикюр, кабинет за Спа лечение и масаж, зала с билярд и джаги.
    В хотела може да направите безплатно профилактика и водолечение с известната със свойте лечебни качества “Брациговска минерална вода”. Векове чудотворната вода е използвана за лечение на стомашно-чревни, бъбречно-урологични и ендокринни заболявания. Изкючително полезна е водата за ежедневна употреба от деца с обменни нарушения и наднормено тегло. Лечебният ефект на водата е бърз и неоспорим. Възстановете здраве и сили съчетавайки ползотворна, евтина и приятна почивка с безплатно водолечение.