Начало - Хотели - - ВИТОША - ХОТЕЛ ХЮНДАЙ
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

ХОТЕЛ ХЮНДАЙ


    Хотел-ресторант "Хюндай" се намира само на 30 минути път с кола от град София. Разположен е в подножието на красивата Витоша планина, по пътя за Алеко – най-посещавания ски курорт в България, което го превръща в идеална дестинация за туризъм през лятото и за снежни спортове през зимата. Хотел "Хюндай" е също така удобен и за бизнес пътувания, срещи и бизнес събития. В хотел "Хюндай" ще получите топъл прием и висококачествено обслужване.
    Хотел "Хюндай" разполага за своите гости с леглова база, разпределена в: осем стаи с легло персон и половина, седем стаи с по две легла, четири стаи с по три легла, четири стаи със спалня и едно легло, две стаи със спалня  и две легла, десет стаи с по четири легла.
    Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, баня, топла вода, парно отопление, телевизор. Част от стаите на първия и втория етаж са с балкони с изглед към София, а останалите с изглед към гората. Стаите на третия етаж са мансардни.
     Хотелът разполага с ресторант със 100 места, камина и голяма тераса с изглед към София, лоби бар на самообслужване с 30 места, приятна музика, тераса с изглед към столицата, разнообразно меню от топли, студени напитки, алкохол и др. и игрална зала с билярд, флипер, джаги и тенис на маса.