Начало - Хотели - - БАНСКО - СВ. ИВАН
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

СВ. ИВАН


    В полите на Пирин, на 165 км от София, в близост до Разлог (2 км) , в южната част на Банско (на 12 км от центъра на града) ви очаква СПА комплекс „Свети Иван”.
    Първото, което ще ви плени е гледката. Поради високото си и терасирано разположение, комплексът разполага с уникална гледка към града и Рила, Пирин и Родопите, на която можете да се насладите от терасата на всяка една стая. 
    През 2010 година ще бъде открит спортният и рекреативният център. Идеята е между осемте блока с апартаменти и хотел „Апарт” да има богато озеленени зони, открит басейн и ресторант, вътрешен басейн, зона за спа процедури, магазини и обслужващ център. Следвайки автомобилната алея гостите могат да стигнат директно до хотелската част, както и до подзмения или надземния паркинг. 
    В основата на проекта стои желанието да се спазват местните архитектурни традиции. Затова са използвани детайли и материали, характерни за района – дървени обшивки и балкони, комбинирани с каменна зидария и детайли на покривите. Друг акцент в проекта е това, че застрояването се съобразява и следва изцяло релефа на терена. 
    „Ненатрапчива, но постоянна грижа за гостите” – това е мотото на персонала. Атмосферата е приказна и можете да се чувствате като у дома си докато се наслаждавате на добрата кухня на ресторанта, почивате си в кафе-сладкарницата или сте седнали с питие в кафе-бара.
    Във всеки един апартамент на разположение на гостите има: плазмен телевизор, DVD и сателитни програми, уредба, мини бар, кухненски бокс с всичко необходимо в него: вградена фурна, котлони, хладилник, пералня, тостер, сервиз за хранене и термокана. Към апартамента има сейф. 
     В услугите, които ползвате безплатно влизат: събуждане по телефона, паркинг, транспорт до началната станция на ски лифта (за зимния сезон), поръчка на такси. Срещу допълнително заплащане можете да ползвате транспорт от и до летището.