Начало - Хотели - - БАНСКО - ГИНЕС
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

ГИНЕС


    С пет звезди е оценен луксозният комплекс “Гинес”, който ви очаква в Банско – един от най-примамливите курорти в България. 
    Перфектно обслужване, топла атмосфера, различни забавления като билярд, тенис на маса, интернет, величествена гледка към планината – всичко е подчинено на желанието да получите своята мечтана почивка. 
    В малките апартаменти на хотела (41 на брой) има цифрова телевизия, интернет, телефон, малък кухненски бокс, луксозна баня със сешоар и телефон. 
     Като гост на комплекса можете да отседнете и в студио (38 бр.), мезонет (27 бр.) или в някой от големите апартаменти (13 бр.). Във всеки от тях ще можете да гледате сателитна телевизия, да ползвате сейф, услугите на химическо чистене и кухненски бокс. Банята ви е луксозна и в нея има директен телефон.  
    Ако искате да съчетаете полезното с приятното, то можете да наемете конферентната зала на хотела. Подходяща е за провеждане на семинари, конференции и фирмени мероприятия с до сто участника.
      На отлични питиета и богата кухня можете да се насладите в:
      v лоби бара   
     v механата, където предлагат най-вкусните местни и традиционни български специалитети, омайващо вино от шато „Ветровитите хълмове” и музика, която завладява сърцето ви (90 места)
      v ресторантът (120 места), където е акцентирано върху европейската кухня
      За да се отърсите от грижите и да си починете пълноценно, ще се погрижат в SPA центъра на хотела. Топлата вода засилва кръвообращението и увеличава притока на кислород. Тялото ви се отваря и започва да диша. СПА процедурите и различните масажи ви помагат да се възстановите след силно физическо или психическо натварване и могат да помогнат при травми и разтягания.