Начало - Хотели - - БАНСКО - ХОТЕЛ 'ИЗВОРИТЕ'
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

ХОТЕЛ 'ИЗВОРИТЕ'


    Само на три км от Банско, в посока „Шилигарника” и точно до писта „Чалин Валог”, се намира хотел „Изворите”. Заобиколената от прекрасна иглолистна гора сграда е кръстена на една от живописните забележителности в местността – извиращите наблизо седем извора.       Хотелът предоставя на своите гости 8 апартамента и 21 двойни стаи. Във всяка от тях има телевизор с 13 сателитни и наземни програми, можете да следите хотелския видеоканал, да ползвате хладилник с мини бар, телефон с директно набиране, музикална уредба и санитарен възел с вана. 
    За забавлението на гостите се грижат в ресторанта с отлична кухня (предлага се рум-сервиз) и бар-дискотеката. За да е пълноценна и активна почивката им, те имат на разположение учебна ски-писта със собствен влек, ски гардероб, сауна и професионални масажисти. Можете да вземете ски под наем, а също и да поръчате транспорт до началните станции на лифтовете или до града.
    За тези, които искат да почиват в хотела през лятото, също са осигурени забавления – площадка за игри за децата, място за пикник и барбекю, а също и външен басейн за възрастните. По това време на годината паркингът е безплатен за български туристи. 
    По всяко време на годината хотел „Изворите” е отворен за конференции, семинари, фирмени събирания с до 80 участника.