Начало - Хотели - - ВЕЛИНГРАД - ГРАНД ХОТЕЛ ВЕЛИНГРАД
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

ГРАНД ХОТЕЛ ВЕЛИНГРАД


   Гранд хотел Велинград е разположен на живописен хълм в квартал Чепино на едноименния град. Това е SPA хотел, който предлага панорамна гледка на своите гости към красивата борова гора наоколо. Намира се на 130 км от София, на около 1.30 ч. път от летището на столицата и на 80 км път от Пловдив.
Град Велинград е известен със своите лечебни минерални извори и е утвърден като SPA столицата на България.
   В този SPA хотел ще откриете усещане за традиционна българска гостоприемност, съчетано деликатно с модерния подход към стандарти на обслужване, обещаващи неповторим и комфортен престой
.
   Поглезете сетивата си, като посетите Гранд хотел Велинград, където ще имате възможност да се насладите пълноценно на лечебната сила на лековити минерални води и приятен климат след още една напрегната седмица на работното място!
   Настройте сетивата си за удоволствието от разнообразните ни
SPA процедури!
Спа процедурите в Гранд хотел Велинград са насочени към възстановяване и релаксация на организма, придават бодрост на духа, сила и енергия, и запазват както красотата, така здравето. Насладете се пълноценно на
   - Финландска сауна, която е подходяща след спорт за по-пълното отделяне на токсините и тежките метали, пречиства тялото и отваря място за нови сили и живот.
   - Биосауна - по-леката версия на класическата финландска сауна. Тя съчетава съвременните технологии (цвето- и звукотерапия) и екологично-чисти биоминерали.
   - Вулканична стая и топли легла - отпуснете се и се насладете на излъчваната топлина. Намалете стреса и се разтоварете.
Нашата ледена стая е модерния начин за охлаждане на тялото след топлинните процедури. Краткото време прекарано в нея е напълно достатъчно за да се почувствате по-бодри и свежи след топлинната процедура.
Ваната на Клеопатра е една класическа процедура за красота, която кара кожата да се чувства благословена, благодарение на млечните протеини и морския колаген. Комбинация, която хидратира и похранва кожата на тялото...

   Не пропускайте специалните ни екзотични
терапии за тяло, които ще ви накарат да се почувствате бодри, свежи и изпълнени с нови жизнени сили!
Подарете си незабравима почивка в нашия SPA хотел!
За да се запознаете подробно с всички възможности, които предлага модерно оборудваният ни
Spa & Wellness център, посетете секциите Спа процедури и Специални оферти.

http://www.grandhotelvelingrad.com/