Начало - Хотели - - ПЛОВДИВ - WINE & SPA ХОТЕЛ TODOROFF
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

WINE & SPA ХОТЕЛ TODOROFF


Вино и SPA хотел TODOROFF се намира в село Брестовица, на 15 км от Пловдив и на 150 км от София. Разположен е в двора на винарска изба TODOROFF, първата бутикова винарска изба, построена през 1945г., възраждаща древната любов между виното и изкуството. Хотелският комплекс съчетава модерен дизайн, комфорт и елегантност с уютна атмосфера и безупречно обслужване, удовлетворяващо и най-взискателните гости. За първи път в България се предлага  SPA програма, с идеята, че истинският лукс е натуралният продукт. Уникалната винотерапия, на основата на натуралните продукти на винопроизводителния процес е съчетана с вносни продукти на специализирани производители.
Ресторантът на хотела “Галерия е идеалното място за срещи с приятели и бизнес партньори на чаша хубаво вино. Той е с капацитет 60 места, а неговата панорамна тераса предлага още 40 места. Тук може да се насладите на богато меню от кулинарни шедьоври от националната и европейската кухня, местни гозби, морски специалитети и вегетариански менюта.
Механата на комплекса е в традиционен български стил и разполага с 26 места. През летните месеци може да се насладите на барбекюто в градината за 30 човека.
Доставете удоволствие на сетивата си с разглеждане колекция от произведения на изкуството в интериора на хотела и дегустирайте вина в уникалната дегустационна зала предназначена за 60 човека, намираща се на 8 метра под земята.
Минавайки по пътя на виното ще се докоснете до завладяващич аромат на съзряващото в барик вино. В специалната енотека на ресторанта, виното от по-старите реколти е оставено на спокойствие, на тъмно и хладно, за да се развие и достигне апогея си. За всички гости в хотела има специален комплимент – талон с 10% отстъпка от цената при пазаруване в магазина на хотела.
Хотелът разполага с две многофункционални конферентни зали с капацитет от 20 и 40 места, всяка от които е оборудвана с мултимедия, флипчарт и wireless интернет достъп. Залите дават възможност за различно аранжиране в зависимост от изискванията на посетителите.
На разположение на гостите са 7 апартамента, 4 единични стаи, предлагащи възможност за двойно настаняване и 3 двойни стаи. Всички стаи са модерно оборудвани с климатична инсталация с възможност за индивидуално регулиране на темпертурата; имат всички съвременни удобства: телефон, wireless интернет достъп, сателитна телевизия, минибар, уютна баня с душ кабина или вана и 24 часа рум сервиз.