Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/styletra/public_html/MySQL.class.php on line 97
Хотели - - СОЗОПОЛ - Национална спортна база СПАРТАК | Туристическа агенция Style Travel

     Начало - Хотели - - СОЗОПОЛ - Национална спортна база СПАРТАК
Календар
2020
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

Национална спортна база СПАРТАК


    Созопол е най- старият град по черноморското ни крайбрежие. Намира се в най- южната част на Бургаския залив, а Старият град е разположен върху живописен скалист полуостров.Отстои на 35 км. от град Бургас.
    Заради богатото си историческо минало, Созопол е не само морски курорт за отдих, но и пъстра съкровищница от културни шедьоври. В Стария град на     Созопол витае романтика премесена с очарованието на автентична архитектура, смесица от камък и дърво и специфична морска атмосфера.
    Хотел „Спартак” с капацитет 200 места е подходящо място за отдих на организирани детски възстановителни лагери по изготвени спортни програми, възможност за провеждане на семинари, тематични пленери и олимпиади  целогодишно. Намира се на 200 м. от плаж Харманите в град в Созопол. Настаняването се извършва в стаи тип 4-ки, 3 - ки и 2 - ки за ръководителите. В тях има климатик, хладилник, телевизор и собствен санитарен възел. От терасата на всяка стая се открива красива гледка към парка на хотела, покрит със зелена трева, а старите декоративни дървета и храсти предават допълнителна свежест в топлите летни дни.
    За любителите на спорта предлагаме открити и закрити многофункционални спортни площадки оборудвани с тепих, боксова круша и игрища за футбол, волейбол на Национална спортна база Созопол.
    Храненето на гостите в хотела се извършва на блок маса 3 пъти на ден.
    Ресторантът е с капацитет 150 места и е с климатик.
    Предлагаме организирани екскурзии до аква парк, морска разходка с яхта, фолклорна вечер в Бата и нестинарски танци, разходка по
р. Ропотамо.

Цени