Начало - Хотели - - БУРГАС - AQUA HOTEL
Календар
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

AQUA HOTEL


        Хотел “Аква”- Бургас е най-новият хотел от веригата градски хотели “Аква”. Разположен е в непосредствена близост до центъра на града, на главния път за София и 5 минути от морската градина на гр. Бургас. В близост са и други главни транспортни връзки.
      Девет – етажната елегантна сграда е в традиционния цвят за хотелите от веригата “Аква” - морско синьо.
         Хотелът предлага всички условия за релаксация, бизнес и туризъм. Усещане за свежест ще Ви обвземе още при влизането Ви в хотела. Приятна атмосфера, морски цветове и усмихнати лица обещават положителни емоции по време на престоя Ви.
        Хотелът разполага с 97 стилно обзаведени стаи /6 икономични, 72 двойни, фамилни стаи, 6 стаи за хора с увреждания, 5 апартамента, президентски апартамент/. Всички са оборудвани със съвременна мебел, сателитна  TV, мини-бар, безплатен интернет достъп, телефон, луксозни бани с вани и сешоар, централна климатизация. ”Аква” е единственият хотел в града, достъпен за хора с увреждания. Хотелът разполага както с охраняем паркинг, така и с подземен гараж. Президентският апартамент предлага на VIP гостите освен всички удобства и комфорт, джакузи, хидромасажна, парна баня и панорамна гледка.
        В изисканата обстановка и уюта на бар-ресторант “Аква”, можете да се насладите на разнообразни морски и вегетариански специалитети, богат асортимент от напитки. За Вашите семейни тържества, коктейли и тихи вечери в зала “Аква” ще Ви предложим богато меню, първокласно обслужване, музикално-артистични програми по Ваш избор.
       Успешни мигове от сключване на сделки, от проведени конференции, семинари, обучения и презентации  ще Ви накарат да планирате следващото си бизнес събитие отново тук. Хотелът разполага с 4 конферентни зали с капацитет от 30 – 150 души, оборудвани със съвременна техника ; бизнес център – копир, факс, принтер, интернет услуги. 
   Ако Ви е необходима релаксация след деловия ден, то в спортно-възстановителния център на Ваше разположение са басейн – единствен в града с подводно течение и вълни, а също така и с възможност за подводни снимки; джакузи, две финландски сауни, сауна с инфрачервени лъчи, парна баня, соларум, фитнес, масаж.
          Качеството и професионализмът при обслужване в хотел “Аква – Бургас” гарантират, че това е Вашия хотел при бизнес пътуване, за провеждане на коктейли и тържества, работни срещи и конгресни мероприятия.