Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/styletra/public_html/MySQL.class.php on line 97
Хотели - - АЛАНИЯ - SUN STAR BEACH HOTEL | Туристическа агенция Style Travel

     Начало - Хотели - - АЛАНИЯ - SUN STAR BEACH HOTEL
Календар
2020
2020
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021

SUN STAR BEACH HOTEL


   SUN STAR BEACH HOTEL****
  
    Хотел SUN STAR BEACH HOTEL има собствен плаж, който се намира на 23 метра от хотела и до него се стига през подземен проход. Самият хотел се състои от две сгради на 6 етажа и разполага с 162 standard room. Стаята е с площ 22 м2 и е подходяща за настаняване на максимум 4-ма човека. Половината от стаите са с директна или частична гледка към морето, а цялата площ на построения през 2006 година хотел е 4 000 кв. м.
 
    Всички стаи имат собствена баня с душ и индивидуален климатик. Обзаведени са с телевизор, телефон, минибар и сейф и сешоар. Подът е с теракот. Всички стаи имат балкон. Стаите се почистват всеки ден, а спалното бельо се сменя два пъти в седмицата.
 
    На територията на хотела: Основният ресторан и 4-те бара ще ви изненадат с добрата кухня и качествени напитки. Очакват ви открит басейн и водна пързалка. Конферентната зала на хотела побира 75 човека. На рапзоложение на гостите са телевизионна зала, козметичен и фризьорски салон, магазин, чейндж бюро, пералня, химическо чистене, паркинг и коли под наем. В случай на нужда, комплексът разполага с лекарски кабинет и лекар на повикване.
 
    За децата има детски басейн, площадки за игра и миниклуб подходящ за деца от 4 до 12 години.
 
    Безплатни развлечения и спорт:  В лобито на ваше рапзоложение има безплатен безжиче интернет. Можете да упражните уменията си в различни спортове: плажен волейбол, тенис на маса, дартс или просто да потренирате във фитнес залата. За любителите на не толкова спортно насочените забавления има подготвени анимационни програми.
    Развлечения и спорт, които се заплащат: Възвърнете спокойствието и вътрешното си равновесие в сауната, или турската баня. Отиде на масаж. Възпозлвайте се от билярда, интернет кафето и възможностите за различни видове воден  спорт.
 
    Плажът е с пясък и чакъл. Чадърите и шезлонгите на плажа и при басейна са безплатни. Плажни хавлии не се предлагат.
 
    Нашият коментар: Хотелът е приятен с добро качество и достъпни цени.

 

www.sunstarbeach.com