Начало - Хотели - - АЛАНИЯ - KEMAL BAY
Календар
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

KEMAL BAY


    KEMAL BAY*****
 
    Хотел KEMAL BAY е построен е през 1993 година, на брега на морето.
Основната му сграда е на 6 етажа, и разполага с 285  standard room с площ от 28 до 34 кв.м., подходяща за настаняване на максимум 4-ма души. Половината от стаите предлагат гледка към морето.
 
    Всички стаи имат индивидуален климатик, баня с вана, (в 3 standard стаи е с душ), сешоар, минибар, който се зарежда при настаняването с вода и се ползва без допълнително заплащане, телефон и телевизор. Подовата настилка е мокет. Като изключим 4 стаи, всички останали имат балкон. Ако искате да ползвате сейфа в стаята, трябва да доплатите. Предлага се room service, който също е платен. Стаите се почистват всеки ден, а спалното бельо се сменя два пъти в седмицата.
 
    Основният ресторант предлага превъзходна кухня. Четирите бара ще задоволят вкуса и на най-изтънчения любител на напитки. Можете да ползвате открит и закрит басейн или да се забавлявате на двете водни пързалки. На Ваше разположение са киносалон и телевизионна зала, фризьорски и козметичен салон, конферентни зали – пет броя с капацитет съответно 30, 50, 75, 100 и 200 човека, магазини, паркинг и коли под наем, пералня и в случай на нужда, лекарски кабинет, който работи два часа дневно.
 
    За най-малките гости на хотела са предоставени детска площадка и детска водна пързалка. За децата от 4 до 12 години има мини – клуб, който предлага и профеционални детегледачки, които можете да наемете срещу допълнително заплащане.
 
    Безплатни развлечения и спорт: В допир с външния свят можете да останете в лоби бара, където има безжичен интернет. Непременно посетете дискотеката, поне една вечер. Дискотеката предлага горещи летни хитове и освежаващи напитки. През деня ви препоръчваме да се отпуснете напълно в сауната или турската баня. За по-дейните са предвидени различни спортове - аеробика, плажен волейбол, водна гимнастика, баскетбол или дартс. Разработени са и различни анимационни програми.
    Любителите на тениса (на корт и на маса) трябва да имат предвид, че ракетите, топките и кортовете (бетонна настилка), осветлението, в случай, че искате да играете вечерта, както и уроците по тенис се заплащат. Масажът и водни видове спорт, които се практикуват на плажа също се заплащат.
 
    Плажът е собственост на хотела, покрит е спясък и чакъл, има и платформи. Плажните хавлии се ползват срещу заплащане, а чадърите, шезлонгите и матраците са безплатни и на плажа и при басейна.
 

www.atligroup.com