Начало - Хотели - - АНТАЛИЯ - КЕМЕР - SEKER RESORT +
Календар
2020
2020
2020
2020
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

SEKER RESORT +


  SEA SEKER RESORT ***+
 
Хотелът е разположен на 7 км от гр. Кемер, в селището Kириш, на 350 м се намира плажа на хотелът. Хотелът се състои от два 3-етажни корпуса и осем 2-етажни вили Bungalow: 
    111 standard room- предназначени за максимум 2+2 човека, с обща площ 25м2. 
    24 двустайни family room 4 от тях с двуетажно легло, хол, спалня отделена с врата от останалите помещения, в банята има вана. Подходящи са за максимум 2+2 човека, с обща площ 35м2. 
    Bungalow:  8 двуетажни вили с 64 standard room подходящи за максимум 2 човека в стая. Стаята е 20м2.
   
    В стаите има баня с душ и сешоар, индивидуален климатик, телефон, мини-бар (празен) и телевизор. Подовата настилка е теракота или мраморно покритие. Всички стаи имат балкон.  В зависимост от типа стая сейф има или в самата стая или на рецепцията срещу заплащане.  Стаите се почистват ежедневно, а спалното бельо се сменя 3 пъти седмично.

    На територията на хотела има ресторант , бар, открит басейн, 2 водни пързалки, лекарски кабинет, пералня, обменно бюро и паркинг.

    За развлечение на  децата има детски басейн, детска площадка, мини-клуб – за деца от 4 до 10 г., мини-зоопарк и детегледачка- срещу запалщане.

    Развлечения и спорт без допълнително заплащане: турска баня, сауна, фитнес зала, аеробика, волейбол, тенис на маса, дартс, дискотека - с вход, анимационна програма, безжичен интернет  в лобито на хотела.
    Развлечения и спорт с допълнително заплащане: масаж,  билярд, водни спортове на плажа и
интернет кафе.

    Плаж: Хотелът разполага със собствен плаж (пясък, чакъл) и бар на плажа.  Чадъри, шезлонги и  матраци се ползват от гостите на хотела безплатно, а плажните хавлии – с депозит.  На басейна  чадъри, шезлонги и матраци се ползват без допълнително заплащане.

    Нашият коментар: Доброто качество и разнообразие на менюто, хубавата дискотека, анимацията и мини-зоопарка, с която разполага хотела допринасят за доброто настроение на гостите. Комплексът е подходящ за активен младежки отдих.