Wildlife фотография, Пейзажна фотография, Макрофотография

с техника Canon и Sigma
Организатори: Сдружение Фото Клуб „Осмо Изкуство” и ТА “Стил Травeл”
  • 24 – 27 май 2017 г.
  • 4 дни/ 3 нощувки
  • Със собствен транспорт

Снимки на участници във фотопленера ТУК

 Със съдействието на:

– Канон България

– Фотографски системи – официален дистрибутор на Sigma, Lowepro и Joby за България

   Фотопленерът Фотопленерът ще се проведе от 24 до 27 май 2017 г. Дните 25-ти май /четвъртък/ и 26-ти май /петък/ са предвидени за снимане на птици от укрития.

   Укритията, които ползваме – „Балджа“ и „Сеноклас“ – имат общ капацитет 17 души на ден.

   Всеки участник в пленера ползва избрано от него укритие през един от дните за снимане – 25-ти или 26-ти май. Укритие „Сеноклас“ ползваме в случай, че мин. 4 души от пленеристите заявят желание, при спазване на условието за ненапускането му в светлата част на деня.

   Участниците в пленера при заявката си посочват кое укритие желаят да ползват и през кой от дните. Запълването на местата става по реда на записването.

   Укритие „Балджа“ – основно белоглави лешояди и скални орли. Шанс за снимане има и на чакал, лисица, вълк, египетски лешояд.

   Укритие „Сеноклас“ – основно по-дребни грабливи птици като мишелов, черна каня, малък креслив орел, както и египетски лешояд. Шанс за снимане има и на чакал и лисица.

   Осигурена е подходяща техника за снимане на птици със съдействието на Канон България и Фотографски системи – официален представител на Sigma и Lenscoat за България. За всяко укритие ще бъдат осигурени нужния брой фотокамери със съответните обективи и стативи за тях.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print