"ЦВЕТОВЕТЕ НА РИЛА – ЕСЕН В СЪРЦЕТО НА ПЛАНИНАТА" - ЕДИН ФОТОПЛЕНЕР С ТОДОР ЯНКОВ Ф.Х.

Организатори: Фото Клуб „Осмо Изкуство" и Природен парк "Рилски манастир"
  • 19 - 21 октомври 2012 г.
  • 3 дни/ 2 нощувки
  • Със собствен транспорт

Снимки на участници във фотопленера ТУК

  • Описание

   През 2011 г. с провеждането на пленера "Очите на Рила", започнахме една поредица от високопланински фотопленери заедно с най-добрия български фотограф пейзажист, планинар и "Професионален любител на природата" - Тодор Янков ф.х.

   Сега отново заедно с него и със сътрудничество с ПП "Рилски манастир" Ви каним да участвате в предстоящия фотопленер "Цветовете на Рила - Есен в сърцето на планината".

   Заедно с ПП "Рилски манастир" планираме това мероприятие да е част от серия фотографски пленери посветени на природата в Рила планина, които ще провеждаме в различни сезони на годината.

   Допълнително ще обавим и фотоконкурс за най-добрите кадри направени по време на пленерите, като разбира се планираме да отпечатаме най-красивите пейзажи в една изложба, която да покажем в различни градове на България като Благоевград, Дупница, София, Бургас и др.

   Почетен участник в този пейзажен пленер ще бъде авторът на много обикновени и инфрачервени панорами, основателя на страницата http://www.gigapano.eu, нашия гост от Полша - Марек Чарнецки.

   Със съдействието на:

- Фотографски Системи ООД

- АртЕкспрес - широкоформатен фотографски, fina-art, рекламен печат и рамкиране

   Преференции:

- Всеки участник получава персонален бадж удостоверяващ участието му в пленера.

- Участниците в пленера ще могат да пробват обективи и фотокамери SIGMA. Продуктите на Sigma са предоставени за пленера с любезното съдействие на официалния дистрибутор - фирма Фотографски системи ООД.

- Всички демонстрационни продукти ще могат да бъдат закупени от участниците след пленера при преференциални условия.

- Ваучер за отстъпка за широкоформатен печат, рамкиране и паспартиране от АртЕкспрес.

- Ваучер за 5% отстъпка за покупка на продукти Sigma и Dedolight и 10% за покупка на продукти Lowepro от Фотографски системи ООД - официален дистрибутор на Sigma, Lowepro както и на фотографските продукти на Dedolight.

   Авторски права

   Правата върху снимките остават изцяло на автора. Организаторите на пленера запазват правото да ползват снимките от него с цел популяризирането му и реклама на клуба.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print