Народни обичаи, Занаяти, Природни феномени, Репортажна фотография – Истории в снимки

Организатор: Клуб Фото-Култ
  • 29 февруари - 2 март 2009 г.
  • 3 дни/ 2 нощувки
  • Със собствен транспорт

Снимки на участници във фотопленера ТУК

  • Описание

   Със съдействието на:

- Интер Дата Системи ООД

- Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД

Фотоконкурс – пленер Златоград 2009

Тема: "Родено от ръцете на майстора"

   Условя за участие:

- Право на участие в конкурса имат само акредитирани участници в пленер Златоград 2009. След пленера на сайта www.photo-cult.com ще бъде отворена конкурсна галерия за качване на снимки. След журиране ще бъдат определени наградените снимки. Наградите ще бъдат обявени и връчени на участниците на следващия пленер на клуба. Ако наградените не присъстват на следващия пленер, наградата им ще бъде изпратена с куриер за тяхна сметка на посочен от тях адрес.

- Журито ще се състои от представител на администрацията на www.photo-cult.com, представител на Клуб Фото-Култ и представител на туристическата агенция, съвместно с която е организиран пленера.

- Представители на организаторите и администраторите на сайта могат да участват със снимки в изложбата към конкурса, но не и в конкурсната надпревара и разпределението на наградите.

   ПРЕФЕРЕНЦИИ:

- Всеки участник получава персонален бадж удостоверяващ участието му в пленера

- Участниците в пленера ще могат да пробват обективи и светкавици SIGMA за Nikon, Canon, Pentax, Sony и Olympus, като всеки записал се ще получи списък на наличната техника и ще може да заяви желаният обектив за ползване.

- Всички демонстрационни продукти ще могат да бъдат закупени от участниците след пленера при преференциални условия.

   АВТОРСКИ ПРАВА:

   Правата върху снимките остават изцяло на автора. Фото-Култ и съорганизаторите на пленера запазват правото да ползват снимките от Златоград 2009 с цел популяризиране на пленера и реклама на сайта.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print