ГОДИШНА СРЕЩА НА ФОТОКЛУБ “ОСМО ИЗКУСТВО”

„ОТНОВО В ТРЯВНА“
  • 27 – 29 януари 2023 г.
  • 2 или 3 дни/ 1 или 2 нощувки
  • Със собствен транспорт

Скъпи Приятели,

Отново настъпи момента от годината, в който провеждаме традиционната годишна среща на клуба. И решихме в края на януари отново да ви поканим на среща в китното балканско градче „Трявна“.

Настаняването ще бъде в хотел “Сезони” Трявна, при цена за две нощувки (петък и събота) в двойна стая – 110 лева на човек. Тези, които не могат да дойдат на сбирката от петък – 27 януари 2023 г. могат да резервират участие в годишната сбирка на клуба с една нощувка, като уточнят това при записването.

Местата са ограничени, така че побързайте със записването, което можете да направите до 20 януари, включително.

Според кратката ни, но незадължителна програма планираме: две нощувки на 27-ми и 28-ми януари; време за снимане в Трявна и околностите, възможности за фоторазходки до Габрово и Етъра, Соколския манастир, Дряново и Дряновския манастир, АИР Боженци и др., както и традиционната  „тържествена вечеря“, последваща фотографските ни разходки. По време на “тържествената” вечеря ще разкрием и част от плановете ни за предстоящите за 2023 година инициативи и мероприятия на “Фотоклуб Осмо изкуство”.

В неделя – 29 януари,  преди да поемем обратно към родните си места предлагаме да спазим традицията и да посетим Паметникът на свободата на връх Шипка.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print