ГОДИШНА СРЕЩА НА ФОТОКЛУБ “ОСМО ИЗКУСТВО” В “ДОЛИНАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ”

Организатори: Фото Клуб „Осмо Изкуство” и ТА “Стил Травeл” ЕООД
  • 29 ноември – 1 декември 2019 г.
  • 1 или 2 нощувки
  • Със собствен транспорт

Снимки на участници във фотопленера ТУК

  • Описание
  • Програма

    Скъпи приятели,

    Тази година решихме да направим традиционната годишна сбирка на клуба в края на настоящата година, а не както до сега в началото на следващата, тъй като през януари и февруари 2020 ще проведем планираните фотопътешествия до островите Занзибар и Куба.

   В края на месец ноември 2019 г. Ви каним в гр. Казанлък, хотел “Зорница” да се срещнем със съмишленици и заедно да се разходим до бреговете на язовирите Копринка или Жребчево или да се качим до върховете Шипка или Бузлуджа.

   Вечерта на 30-ти ноември ще се съберем на традиционната "тържествена вечеря", по време която ще разкрием и част от плановете ни за предстоящите инициативи и мероприятия на “Фотоклуб Осмо изкуство” за 2020 година, а може и да разгледаме и снимки от по-интересните мероприятия проведени през 2019 г.

   Цената за две нощувки (петък и събота) със закуски при настаняване в двойна стая е 76 лева на човек. Тези, които не могат да дойдат на сбирката от петък – 29 ноември 2019 г. могат да резервират участие в годишната сбирка на клуба с една нощувка, като уточнят това при записването.

   Като част от мероприятията в рамките на “Дни на Sigma 2019”, които провеждаме заедно с Фотографски системи - официалният дистрибутор на Sigma за България, в първия ден или по-скоро първата вечер на годишната сбирка ще проведем и едно практическо занятие на тема “Нощна фотография на звездното небе” под ръководството на Ники Пандев от PhotoSchool. Конкретна локация за нощните снимки ще изберем на място, като за сега планираме няколко възможни локации – яз. Жребчево – района на потопената църква и резервни локации – връх Бузлуджа или яз. Копринка. Разбира се, за участниците в занятието по “Нощна фотография на звездното небе” ще бъдат осигурени светлосилни широкоъгълни обективи Sigma, подходящи за снимане на нощни пейзажи, звезди и млечен път.

КРАТКА, НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНА, НО ЗАБАВНА ПРОГРАМА

Програма:

29.11.2019

ПЕТЪК

Около 16:00 ч. – пристигане и настаняване в Хотел Зорница, Казанлък.
– Свободно време за разходки, снимане, почивка – възможни посоки за разходка – язовир Копринка и околностите на Казанлък.
– Време за вечеря.
19:00 – 24:00 ч. – Практически семинар “Нощна фотография на звездното небе” със Sigma и под ръководството на Ники Пандев от PhotoSchool – с отделно записване за участие и отделна програма – линк към програмата.

Практическият семинар “Нощна фотография на звездното небе” със Sigma и Ники Пандев е със самостоятелни програма и записване на страницата на Фотоклуб “Осмо изкуство” и символична такса за участие, която можете да заплатите заедно с плащането на таксата за участие в годишната сбирка на клуба.

30.11.2019

СЪБОТА

Преди обяд – свободно време за разходки в гр. Казанлък и околностите, снимане и почивка. Възможни посоки за разходка – язовир Копринка, връх Шипка, връх Бузлуджа и околностите на Казанлък.
Около 20:00 ч. – “Тържествена” вечеря в ресторанта на х-л “Зорница”

01.12.2019

НЕДЕЛЯ

Закуска
– Свободно време за снимане и разходки.
– Отпътуване.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print