ГОДИШНА СРЕЩА НА ФОТОКЛУБ "ОСМО ИЗКУСТВО" КОПРИВЩИЦА - ТРАДИЦИИТЕ СА ЖИВИ ...

Организатори: Сдружение Фото Клуб „Осмо Изкуство” и ТА “Стил Травeл”
  • 01 - 03 февруари 2019 г.
  • 3 дни/ 2 нощувки
  • Собствен транспорт

Снимки на участници във фотопленера ТУК

   Тази година решихме да проведем традиционна годишна сбирка на клуба в начаблото на месец Февруари 2019 г. в китното възрожденско градче Копивщица. 

   Освен традиционното фотографско развлечение в Копривщица, а именно разходките по уличките на градчето с фотоапарат в ръка, сме планирали и възможност да участваме в програмата на Музея на хляба и традиционните храни. Ще станем свидетели на позабравени традиции от огнището – „най-малката част на дома, където обаче се подготвя храната“ и ще можем да участваме заедно с домакините в производството на хляба. Ще ни разкажат “Приказка за опитомяването на зърното” и как от него се получава хляб и ще станем свидетели на традициони дейност свързани с производството на хляб. Всички, които водят програмата са облечени с народни носии.

   А вечерта на 2-ри февруари ще се съберем на традиционната „тържествена вечеря“, по време която ще разкрием и част от плановете ни за предстоящите за 2019 година инициативи и мероприятия на “Фотоклуб Осмо изкуство”. Ако има желаещи може да организираме и прожекция на кадри заснети по време на Фотографското пътешествие до остров Занзибар организирано и проведено от нашия клуб в средата на януари 2019 година.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print