ДВЕ ГОДИНИ ПО-КЪСНО – ДА СЕ ВИДИМ В ГАБРОВО

  • 08 - 10 април 2022 г.
  • 3 дни/ 2 нощувки
  • Със собствен транспорт

 Скъпи приятели,

   След двугодишна пауза, наложена ни от епидемиологичната криза, решихме да възобновим формата “Годишна сбирка” и въпреки, че не е нито края нито началото на годината (времето на годината, по което провеждахме годишните клубни сбирки до 2019 г.), да се съберем в “Центъра” на България – гр. Габрово и да се видим,  поразходим заедно и поснимаме. Надяваме се, че и настъпващата пролет ще ни даде възможност за много хубави приятни фотографски изживявания.

   Настаняването ще бъде в хотел “МАК” в гр. Габрово, при цена за две нощувки (петък и събота) в двойна стая – 90,00 лева на човек.

   Местата са ограничени, така че побързайте със записването, което можете да направите до 31 март, включително. Както ще видите от програмата на срещата планираме: две нощувки на 8-ми и 9-ти април; време за снимане в Габрово, Етъра и околностите, възможности за фоторазходки до Соколския манастир, Дряново и Дряновския манастир, гр. Трявна и др., както и традиционната  „тържествена вечеря“, последваща фотографските ни разходки и отпътуване на 10-ти април. По време на “тържествената” вечеря ще разкрием и част от плановете ни за предстоящите за 2022 година инициативи и мероприятия на “Фотоклуб Осмо изкуство”.

   Ако има желаещи може да организираме и прожекция на кадри заснети по време на вирусната пауза или пък заснети на място по време на фоторазходките от нястоящата годишна среща. В неделя – 10 април,  преди да поемем обратно към родните си места предлагаме да спазим традицията последния ден да посетим Паметникът на свободата на връх Шипка.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print