СПЕКТАКЪЛ "ЦАРЕВГРАД ТЪРНОВ - ЗВУК И СВЕТЛИНА

гр. Велико Търново
Организатор: Фото Клуб „Осмо Изкуство”
  • 27 - 28 декември 2014 г.
  • 2 дни/ 1 нощувка
  • Със собствен транспорт
Годишна среща на Фотоклуб 8-мо изкуство 2014г
  • Описание
   Скъпи приятели,
   преди няма и месец решихме, че иде време да "закрием" отминаващата 2014 година и го обявихме официално с годишният ни Суперконкурс (резултати от който очаквайте съвсем скоро).
   Но понеже не можем да стоим мирно и постоянно из главите ни бръмчат разни идеи измислихме още един повод да се видим тази година.
   Имаме удоволствието да Ви представим предстоящият спектакъл "Звук и светлина", който ще се случи на 27-ми Декември в Старопрестолният Търновград. Една идеална "фотографска случка", покрай която да полеем отминаващата 2014-та.
   Идеята ни е да направим една почти съвсем неформална "годишна среща" на Фотоклуб Осмо изкуство като я съчетаем с интересно снимане на зрелищният спектакъл. И понеже ще е неформална така и не й измислихме окончателно заглавие. Колебаем се, все още, между "Годишна среща с импровизиран уъркшоп по нощна фотография", "Годишна среща и тренировъчен лагер по пиене на светла бира", "Следколедно, предновогодишно нощно снимане"...
   Препоръчителна техника за желаещите да снимат спектакъла "Царевград Търнов - Звук и светлина" - снимачна техника, статив, дистанционно, външна светкавица.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print