Незабравими приключения по планинските пътеки в района на Белоградчик

Разполагаме с 50 броя планински електрически велосипеди от висок клас
 • Организиранo с водач - цена: 16,00лв/ на човек
 • Индивидуална разходка - цена: 10,00лв/ на човек
 • Вино и колело - цена: 30,00лв/ на човек
 • Двойна езда - цена: 50,00лв/ на човек
 • Три в едно - цена: 369,00лв/ на човек
 • Оферта № 02/2002
 • Описание
 • Индивидуална
 • С водач
 • Вино и колело
 • Двойна езда
 • Три в едно
 • Резервирай

   50 планински електрически велосипеди от висок клас Ви очакват в Приключенския център за назабравими приключения по планинските пътеки в района на Белоградчик.

   Задължително условие за ползването на велосипедите е притежаването на добри умения за управление на велосипед в подобен терен. Носенето на каска също е задължително. Всеки ползвател на велосипед задължително подписва декларация, с която освобождава от отговорност приключенския център за евентуални травми или наранявания причинени по време на ползването на велосипеда.

   Велосипедите са полско производство, развиват до 30-35км/ч на равен терен и значително улесняват изкачванията.

   Пробега с напълно заредена батерия на 1 колело е 50-80км, но зависи от терена и теглото на велосипедиста, както и от степента на използване на батерията.

   Всеки може да наеме велосипед от Приключенския център, стига да има 18 години или да е придружен от родител или настойник. Цената за ползване на каска за половин ден е 10лв. Ползващите каска не заплащат за наем на велосипед и не заплащат депозит на велосипеда. Велосипедисти със собствена каска не заплащат наем на велосипед, но заплащат депозит за ползването на колелото в размер на 1000лв.

   Туристите, спукали гума или ако при тяхното владение на велосипеда се е случила някаква повреда заплащат съответната цена за ремонтните работи по отстаняване на повредата

   Организираните вело разходки с водач имат голямо предимство за туристически групи. Водачът се съобразява с велоуменията на групата при избора на маршрут и води беседи на определени места по маршрута, на които разказва интересни факти и истории.

   Водачът също така може да смени спукана гума по време на път, което е безвъзмездно и спестява евентуални неприятни емоции свързани с придвижването на велосипеда обратно до Приключенския център.

   За наем на водач е необходимо събирането на група от минимум 10 човека или заплащането на фиксираната сума от 60лв при по-малко на брой участници.

   Веловодач могат да наемат и хора със собствени велосипеди.

Дегустация на вина от бутикова винарска изба

   Уникалното приключение понякога е комбинация от 2 незабравими неща – карането на колело и дегустация на маркови вина на винарска изба Боровица

   Велоразходката минава покрай червената църква „Св. Троица“, магнетичната скала Боров камък, посещение на собствения лозов масив на избата и достига до изба Боровица, където участниците имат възможност да се насладят на 2 уникални вина по избор от 6 различни вида и беседа. В дегустацията е включена също лека закуска от хапки и вода.
На връщане има възможност за посещение на пещера Лепеница – място с невероятна енергия, изсечено в скалите.

   Това приключение включва ползването на веловодач и съответно залепването на всички спукани гуми по време на разходката.

   Минимален брой участници за тази цена – 10 човека

   За пълното удоволствие понякога не е достатъчно само една седалка, а трябва и седло.

   Предлагаме Ви велоразходка с електрически велосипеди, която ще ви преведе покрай Белоградчишката крепост Калето и ще Ви отведе до един от най-огромните и внушителни скални масиви – Збегове – силно енергийно място за съзерцание на природата и вдъхновение. От там по горски пътища стигаме до близко село със страшно име, в което участниците ще имат възможност да упражняват конна езда на открито сред природата със изключително добре обучени и поддържани коне в рамките на 30 минути! Докато участниците се сменяват на конете за почиващите си е предвидена лека закуска.

   Това приключение включва ползването на веловодач и съответно залепването на всички спукани гуми по време на разходката.

   Минимален брой участници за тази цена – 10 човека. Максимален брой участници – 16човека

   За тези от Вас, които искат максимума за относително кратко време предлагаме уникално трикомпонентно преживяване, което включва едночасов полет с балон над Белоградчишките скали, разходка с електрически велосипеди от мястото, където балона кацне и дегустация във винарска изба Боровица на 2 вина. Прибирането обратно до Белоградчик става по желание на колело или с кола.

   Минимален брой участници – 3 човека. Максимален брой участници – 4 човека

Please wait...

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print