Приключенски център – Белоградчик е открит от Агенция за Рагионално Развитие и Бизнес Център – Видин на 14 юни 2020г, като плод на дългогодишни усилия за туристическо развитие на региона.


Приключенският център помещава 50 планински електрически велосипеди, менижирани от 10 оператори от района на Белоградчик.


В центъра се предлагат приключения за организирани или индивидуални туристи, които се провеждат както от самия център, така и от други организатори на приключения от района на Белоградчик и област Видин.


Едновременно с това Приключенският център се грижи и за състоянието на определени пътеки и горски пътища, които са най-подходящи за пешеходен и велотуризъм в региона!


Тук можете да сбъднете мечтата си да летите свободно с балон или да се издигнете панорамно за кратко на скалите. Можете да се разходите с електрически велосипед по разработените маршрути, да дегустирате от най-доброто вино в региона, да сплотите колектива от своята фирма с водно приключение в драконови лодки. Разходка с джип или конна езда, организирани пешеходни турове сред Белоградчишките скали, мултимедийна стрелба с автентичен пистолет и пушка, разходка с моторна лодка по Дунав – това и още много други забавни приключения Ви очакват на може би най-красивото място на Земята!

Приятно изживяване!

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print