Един ден сред природата

в подножието на парк Рила
  • Еднодневна екскурзия с автобус
  • подходяща за деца от 2-ра, 3-та и 4-та група на детската градина и ученици от 1-ви до 4-ти клас
  • включва аннимационнни игри - организирани от нашите аниматори
  • включва туристически поход - около 15 минути
  • няма ограничения за броя на участниците в програмата

Програмата включва:

   Посещение на Ресиловският манастир “Покров богородичен”, който се намира в северозападното подножие на Рила планина. Манастирът е постоянно действаща женска обител, която се състои от църква, жилищни и стопански сгради и малък ЗОО кът.

   В манастира се намират три чудотворни икони от манастира „Свети Панталеймон” в Света гора. За поклонение са изложени частици от мощите на Света Екатерина, Свети Панталеймон, Света Варвара, Свети Харалампий, Света Ксения и Свети Серафим Саровски.

   Следва кратка разходка до водопада Горица. До мястото, подходящо за наблюдение и снимане на водопада се стига по изградена еко пътека, прекосяваща красива горска местност. Преходът е около 10 – 15 минути. Водите на водопада падат от 39 метра височина и разкриват внушителна гледка за посетителите.

   В началото на Екопътеката могат да видят две действащи валявици на река Горица.

   Следва разходка с време за игра в парк „Рила“, намиращ се в гр. Дупница – един от най-новият и модерен парк в България – отворил е врати през 2010 г. Разположен е върху площ от 280 декара. В парка има: езеро с водни колела, футболно игрище, волейболно игрище, тенис кортове, баскетболно игрище, зоокът, театрални сцени, детски кът и терен с модерни фитнес уреди.

Цената се определя от населеното място от което тръгва групата.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print
"СТИЛ ТРАВЕЛ" ЕООД е член на

    "СТИЛ ТРАВЕЛ" ЕООД е член на

    НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ЗА ДЕТСКИ И МЛАДЕЖКИ ТЪРИЗЪМ