Със съдействието на Sigma - специални обективи за специални места

Пейзажна фотография
  • 30 юли - 02 август 2021г.
  • 4 дни/ 3 нощувки
  • Със собствен транспорт

   Скъпи приятели,

   За 11-та поредна година ви каним на традиционния фотопленер на Фотоклуб “Осмо изкуство” в с. Мугла. В края на месец юли, по време на традиционния за селото празник “Среде Лето” ще посетим отново това отдалечено Родопско селце. С нас отново ще бъдат народната певица Сийка Хълбукова и гайдарят Атанас Младенов, за да ни помогнат да усетим и ако можем да пресъздадем в нашите фотографии, емоцията предизвикана от Родопската песен и необятната родопска природа. По време на офроуд обиколката на 31 юли (събота) ще можем да организираме фотосесии с народните изпълнители, да снимаме красотата на природата в района на Мугла, Чамла и Чаирите, да  ескпериментираме с пейзажна фотография през деня, в златния и синия час, и  след настъпването на нощта.

   По стара традиция на 2 август групата за автентично пеене към читалище „Г.С.Раковски- 1947 г.” – с. Мугла ще изпълни хилядолетният обичай, „Среде лето”. Втори август тази година се пада в понеделник и по тази причина решихме да организираме фотопленера с опция за три нощувки, което ще позволи на желаещите да останат до понеделник и да станат (фото)свидетели на този древен празник.

   През първата вечер на пленера ще обявим и резултатите от конкурса “ПЪТЯТ КЪМ МУГЛА”

   Обсъждане на снимки – Всяка вечер в ресторанта на хотела – Възможност за прожекция и обсъждане на кадрите направени през деня.

   Местата са ограничени, така че побързайте със записването, което можете да направите до 23 юли 2021г.

   Участниците в пленера ще могат да заяват за ползване подходящи Арт обективи Sigma и преносимо осветление Rotolight, за да не са зависими само от външните светлинни условия.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print