Със съдействието на Sigma - специални обективи за специални места

31 юли – 2 август 2020 г.
Природата, хората и обичаите на Родопите
  • 10 години фотопленери "Забравените Родопи"
  • 10 години фотоклуб “Осмо изкуство”

Скъпи приятели,

   Едно от първите мероприятия организирани от Фотоклуб “Осмо изкуство” през далечната 2010 г.беше фотопленерът “Забравените Родопи”. През тези години  заглавието, което тогава измислихме заедно с Весяка се превърна в емблема на клуба и Фотопленер “Забравените Родопи” събираше участници понякога и по два пъти в годината. В с. Мугла празнувахме 5-тата годишнина на клуба, а
сега, когато и клуба и самия Фотопленер отбелязват 10 години съответно от създаването си и първото си провеждане, Ви каним отново да посетим това отдалечено Родопско селце и нашите приятели там. С нас отново ще бъдат и народната певица Сийка Хълбукова и гайдарят Атанас Младенов, за да ни помогнат да усетим и ако можем да пресъздадем в нашите фотографии, тръпката от емоцията на Родопската песен и акустиката на мистичната Планина. По време на офроуд обиколката ще можем да организираме и фотосесии с народните изпълнители, на предварително избрани, подходящи за целта места. На 2 август сутринта ще имаме възможност да снимаме обичая “Среде Лето” изпълнен от групата на народно читалище „Георги Сава Раковски“ с. Мугла.

   Участниците в пленера ще могат да заяват за ползване подходящи Арт обективи Sigma и преносимо осветление Rotolight, за да не са зависими съвсем от външните светлинни условия.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print