ГОДИШНА СРЕЩА НА ФОТОКЛУБ “ОСМО ИЗКУСТВО” БОЖЕНЦИ – КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ В СЪРЦЕТО НА БАЛКАНА

Организатор: Сдружение "Фото Клуб - Осмо Изкуство"
  • 26 - 27 декември 2015 г.
  • 2 дни/ 1 нощувка
  • Със собствен транспорт

Снимки на участници във фотопленера ТУК

  • Описание
   Скъпи приятели,
   Преди една година за първи път организирахме годишна среща на членовете и приятелите на нашият фотоклуб. Сбирката ни в "старопрестолния град" премина изключително весело и много ползотворно - участниците имаха възможност да снимат спектакъла "Звук и светлина", видяхме и много прекрасни кадри.
   Тази година решихме "годишната среща" на нашите членове и приятели да се превърне в наша традиция. И тъй като зимата е време за романтични пайзажи, сме направили резервация в китното старопланинско селце Боженци - единственото наше село, запазило цялостно характера си от епохата на Възраждането, което съдържа и съхранява в себе си ценни етнографски и архитектурни паметници.
   Една очаквана изненада за участниците в срещата ще бъде и обявяването на наградените снимки от Суперконкурс 2014. Те ще имат предимството първи да разберат имената на победителите! Ако на годишната среща присъстват и наградените автори, те ще получат наградите си на място. Повече за конкурса и наградите може да прочетете ТУК!
    Нека изпратим 2015-та с незабравими снимки в чудесна компания и с няколко добри наздравици.

Програма:

26.12.2015

СЪБОТА

Около 14:00 ч. - Пристигане и настаняване в Къщи за гости в АИР "Боженци", с. Боженци. Свободно време. Може да го използваме за намиране на подходящи локации за снимане на зимни пейзажи.

Настаняването по къщите за гости ще се извършва след 15:30 ч.

Около 20:00 ч. - "Тържествена" вечеря в ресторант "Капитанова къща".

27.12.2015

НЕДЕЛЯ

Ако има желаещи, а желаещите имат и сили, то може да се организираме за ранно ставане (ориентировъчен час на изгрева - 07:37) и снимане на изгреви и мъгли над селото.

09:00 - 10:00 - Закуска

10:00 - Свободно време за снимане и разходка из АИР "Боженци".

Около 13:00 - Време за обяд - ресторанта на "Капитанова къща".

Отпътуване за посрещане на новата година.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print