ТРОЯН - ЗИМНА ПРИКАЗКА В ПОДНОЖИЕТО НА БАЛКАНА

Организатори: Сдружение Фото Клуб „Осмо Изкуство” и ТА “Стил Травeл”
  • 26 - 28 януари 2018 г.
  • 1 или 2 нощувки
  • Със собствен транспорт

Снимки на участници във фотопленера ТУК

Скъпи приятели,

   Станалата вече традиционна годишна сбирка на клуба ще проведем в края на месец януари 2018 г. в разположения в подножието на Балкана, на брега на р. Бели Осъм град Троян.

   Както ще видите от програмата на срещата планираме: две нощувки на 26-ти и 27-ти януари; време за снимане и разходки в Троян – град с много природни, архитектурни и исторически забележителности, сред които Църквата „Св. Параскева“ до Марковия мост, Архитектурният възрожденски комплекс „Нунки“ и Музеят на народните художествени занаяти и приложните изкуства. Ще имаме време и възможности за фоторазходки до Троянския манастир „Успение Богородично“ местността „Беклемето“, село „Орешак“, Водопад „Скока“ до село „Калейца“ и др. А вечерта на 27-ми януари ще се съберем на традиционната „тържествена вечеря“, по време която ще разкрием и част от плановете ни за предстоящите за 2018 година инициативи и мероприятия на „Фотоклуб Осмо изкуство“.

  • Описание

   

Програма:

26.01.2018

ПЕТЪК

Около 18:00 ч. - пристигане и настаняване в хотел "Троян Плаза"****.
- Свободно време за разходки, снимане, почивка
- Време за вечеря.

27.01.2018

СЪБОТА

Свободно време за разходки, снимане и почивка. Възможни дестинации за разходки:
В град Троян: Архитектурен комплекс "Нунки" - с реставрирани къщи в типичен за района възрожденски стил, Архитектурният ансамбъл около къщата на Власи Власков и ансамбъла до Марковския мост, Махалите Дрянска и Попишка, Църквата "Св. Параскева", Грънчарската работилница на Николай Йовков и др.
Извън град Троян: Местността Белемето, Троянският манастир "Успение Богородично", Водопад "Скока" до село "Калейца" Крушунските водопади, яз. Сопот и др.
Около 20:00 ч. - "Тържествена" вечеря в Ресторант "Троян".

28.01.2018

НЕДЕЛЯ

Закуска
- Свободно време за снимане и разходка в Троян.
- Време за обяд - мястото ще уточним допълнително.
- Отпътуване.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print