Wildlife фотография, Пейзажна фотография

С техника Canon и Sigma
Организатори: Фото Клуб „Осмо Изкуство” и ТА “Стил Травeл”
  • 7 - 10 юни 2018 г.
  • 4 дни/ 3 нощувки
  • Със собствен транспорт

   Със съдействието на:

– Канон България

– Фотографски системи – официален дистрибутор на Sigma, LensCoat, BlackRapid, Lowepro и Joby за България

   Фотопленерът ще се проведе от 7 до 10 юни 2018 г.

   Дните 8-ми юни /петък/ и 9-ти юни /събота/ са предвидени за снимане на птици и диви животни от укритиeто на ДУ „Студен кладенец“.

   Укритието, коeто ще ползваме има общ капацитет 7-8 човека на ден.
Всеки участник в пленера ползва укритие през един от дните за снимане – 8-ми юни или 9-ти юни. Запълването на местата в укритията става по реда на записването.

   На укритие „Студен кладенец“ може да се снимат основно белоглави лешояди, скален и морски орел, както и други дневни и нощни грабливи птици. По това време на годината има шанс за снимане и на вълк, чакал и лисица. В деня, в който не снима от укритие, всеки участник може да използва времето за снимане на елен лопатар и благороден елен, на зубър, диви коне тарпани, и други животни в обитаващи района на ДУ „Студен Кладенец“, както и за пейзажна фотография в района на стопанството и язовира. При повече късмет ще можем да снимаме и кълвачи, пчелояди, синявица, белочела сврачка и др.

   Ако броя на желаещите да снимат от укритие през втория ден е по-малък от капацитета на укритието е възможно участници ползвали укритието през първия ден да влязат и през втория ден, срещу допълнително заплащане – за подробности виж края на програмата, раздел „цената не включва“.

Сподели

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print