Общи условия за ученически екскурзии, пленери и зелени училища.

   1. Цената за еднодневните екскурзии  включва транспорт, водач представител на фирмата по време на цялото пътуване, беседи на местни екскурзоводи в посещаваните обекти.

   2. Цената за двудневните екскурзии включва транспорт, 1 нощувка, 1 закуска, 1 вечеря в съответния хотел, водач представител на фирмата по време на цялото пътуване. 

   3. Цената за зелените училища и пленерите включва транспорт с автобус, съответния брой нощувки със закуски, обеди и вечери, водач представител на фирмата първия ден до прключване на настаняването.

   При желание от ваша страна „СТИЛ ТРАВЕЛ“ ЕООД може да осигури екскурзовод – аниматори, които ще са с групата по време на целия престой, като всеки ден организират състезателни игри, уъркшопи и анимация за децата, като предоставят необходимите материали за тях.

   4. Цените не включват входните такси на посещаваните обекти (ако това не е изришно написано в офертата).

   5. Групите се сформират от 42 – 45 ученика. При различна група  цената се увеличава.

   6. С всяка група от 45 деца пътуват безплатно като ръководители  до 4 преподаватели.

   7. Учителят е длъжен да уведоми чрез декларация родителите за условията на пътуването и да вземе тяхното писмено съгласие.

   8. Заявки се правят на обявените контакти минимум 20 дни преди желаната дата за пътуване.

   9. За резервация се внася депозит в размер на около 30% от общата сума до 5 работни дни след заявката. Остатъкът от сумата се внася най-късно до седем работни дни преди пътуването. 

   В случай на отказ от пътуване туроператорът удържа следните неустойки – до 15 дни  след плащане на първата вноска – без неустойки, от 15 дни  след плащане на първата вноска до 6 дни преди пътуването – платеното до момента капаро, под 5 дни преди пътуването – 100% от общата цена.

  10. „Стил Травел“ ЕООД предлага възможност за сключване на допълнителна-доброволна застраховка „Отмяна на пътуване“ при здравословни проблеми. Застраховката се заплаща в деня на внасяне на капарото.

 Повече информация за тази затраховка и общите условия можете да видите ТУК.

   11.  До 7 дни преди пътуването ръководителите на групата трябва да представят 2 бр. списъци на пътуващите деца и учители, с трите имена, клас и дата на раждане,  с точно обозначено място и дата на пътуването, подписани от директора на училището, с печат на училището.

   12. При провеждане на ученически туристически пакети (всички пътувания, които включват поне 1 ношувка) можем  да съдействаме при подготовката на документите за РУО на МОН. За не предадени документи 12 дни преди отпътуването, фирмата не носи отговорност за входирането им.

   13. Учителите отговарят за опазването на живота и здравето на децата.